Νοσοκομείο Λάρισας: ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό γιατρών από συνοδό ασθενούς

Νοσοκομείο Λάρισας: ΕΔΕ για τον ξυλοδαρμό γιατρών από συνοδό ασθενούς

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρης Βλαχάκης, με αφορμή τη καταγγελία της ΕΙΝΚΥΛ πως συνοδός ασθενούς ξυλοκόπησε γιατρούς της Ορθοπεδικής.

Σε σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου την οποία δημοσίευσε το onlarissa.gr, τονίζονται τα εξής: “Για τη διαλεύκανση των καταγγελλόμενων, ο Διοικητής κ. Γρηγόριος Βλαχάκης διέταξε την προβλεπόμενη Ένορκη Διοικητική Εξέταση, τονίζοντας πως πάγια, αδιαπραγμάτευτη και χωρίς ναι μεν αλλά, θέση του είναι η καταδίκη και αποδοκιμασία κάθε μορφής βίας, πολλώ δε μάλλον εντός ενός νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σημειώνεται πως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας επί εικοσιτετραώρου βάσεως διαθέτει ασφάλεια από Εταιρεία Security με πιστοποιημένο προσωπικό ασφαλείας, η οποία όμως δεν ειδοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του καταγγελθέντος περιστατικού.

Τέτοια σπάνια, άτυχα περιστατικά δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αμαυρώσουν το επιστημονικό έργο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, καθώς και την αγάπη και την εμπιστοσύνη των Λαρισαίων προς το Νοσοκομείο”.

Με πληροφορίες από onlarissa.gr

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λάρισα: Συνοδός ασθενούς ξυλοκόπησε γιατρούς στο νοσοκομείο – Ένας τραυματίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top