Νοτοπούλου για έκτατο δημοτικό συμβούλιο: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ

Νοτοπούλου για έκτατο δημοτικό συμβούλιο: Κάλλιο αργά, παρά ποτέ

Την αυριανή έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, σχολίασε με ανακοίνωσή που εξέδωσε, η επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλονίκη Μαζί” Κατερίνα Νοτοπούλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση του δήμου έκανε αποδεκτό ένα δικό της αίτημα

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ”. Η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης έκανε δεκτό το αίτημα της παράταξής μας “Θεσσαλονίκη Μαζί” για τη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, με αποκλειστικό θέμα τις εξελίξεις στο λιανεμπόριο. 

Προφανώς οι διαδοχικές εκκλήσεις του κ. Ζέρβα, προς την κυβέρνηση έπεσαν στο κενό. Για την ευημερία της πόλης ωστόσο, πρέπει να σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Γι’ αυτό και σε ό,τι μας αφορά, θα προσέλθουμε στη συνεδρίαση με προτάσεις και βέβαια με παρόντες όλους τους εκπροσώπους των εμπορικών συλλόγων και των επιμελητηρίων της πόλης. Αυτοί πρέπει – και θα έχουν – τον πρώτο λόγο. Ήρθε η ώρα να στηρίξουμε την οικονομία της Θεσσαλονίκης χωρίς αστερίσκους. Ας αναλάβει στο εξής καθένας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί” αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η Κατερίνα Νοτοπούλου. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top