Ο Αν. Λοβέρδος κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis

Ο Αν. Λοβέρδος κατέθεσε στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis

Ενώπιον της ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου που ερευνά την υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος. 

Η ανάκριση του Αν. Λοβέρδου διήρκεσε περίπου 6,5 ώρες χωρίς την παρουσία της εισαγγελέα του Δικαστικού Συμβουλίου και αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Βασιλικής Θεοδώρου, μετά την κατά πλειοψηφία (3-2) απόφαση του Συμβουλίου, που αναφέρει ότι ο εισαγγελέας δεν μπορεί να υποβάλλει ερωτήσεις στους μάρτυρες και στους κατηγορούμενους. 

Στην 20σέλιδη περίπου κατάθεσή του, ο κ. Λοβέρδος επικεντρώθηκε στην κατηγορία του δόλου στην υπόθεση Novartis, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις της ανακρίτριας. 

Κατά την έξοδό του από τον Άρειο Πάγο τόνισε ότι “έπραξα το καθήκον μου ως όφειλα απέναντι στους Έλληνες πολίτες και τον ελληνικό λαό στους θεσμούς της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Φεύγω πολύ ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η κυρία ανακρίτρια ήξερε πάρα πολύ καλά το φάκελο. Οι γνώσεις της στα στοιχεία του φακέλου ήταν καταπληκτική”. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ