Ο δήμος Καλαμαριάς, από τους πρώτους στη Β. Ελλάδα με ταχύτητες οπτικών ινών

Ο δήμος Καλαμαριάς, από τους πρώτους στη Β. Ελλάδα με ταχύτητες οπτικών ινών

Τα οφέλη που προκύπτουν από την υλοποίηση του έργου τοποθέτησης οπτικών ινών, συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με εκπροσώπους της κεντρικής διοίκησης του ομίλου ΟΤΕ, στο γραφείο του.

«Η τεχνολογία εξελίσσεται και οι απαιτήσεις μικρών και μεγάλων αυξάνονται. Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες των πολιτών που διαρκώς προκύπτουν, τόσο στα νοικοκυριά, όσο και στις επιχειρήσεις, προχωρήσαμε στη συνεργασία με τον Όμιλο ΟΤΕ κι έτσι είμαστε από τους πρώτους δήμος στη Βόρεια Ελλάδα που ολοκληρώσαμε το συγκεκριμένο έργο», δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Οι ταχύτητες στο ίντερνετ περνάνε πια σε άλλο επίπεδο (100Mbps & 200Mbps και με δυνατότητα μελλοντικής αναβάθμισης σε 1Gbps), επιτρέποντας σε 50.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις του δήμου Καλαμαριάς,  να συνδέονται χωρίς απώλειες, καλύπτοντας σύγχρονες ανάγκες για επικοινωνία, ψυχαγωγία και συνδεσιμότητα, ενώ παράλληλα δίνεται σημαντική ώθηση στην τοπική επιχειρηματικότητα και ανταγωνιστικότητα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου και στελέχη του Ομίλου ΟΤΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλαμαριά: Απάτη σε βάρος 34χρονης – Εμφανιζόταν παντρεμένη με 46χρονο αλλοδαπό

Τον δήμαρχο Καλαμαριάς επισκέφτηκαν οκτώ μαθητές από την Πολωνία

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top