Ο εμβολιασμός και τα κίνητρα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ο εμβολιασμός και τα κίνητρα στις Ένοπλες Δυνάμεις

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Ανάμεσα στις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού που αφορούν τους εμβολιασμούς, ανακοινώθηκε και μια ειδική πρόνοια που θα ληφθεί για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο εξής – όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης– μόνιμοι και στρατεύσιμοι θα έχουν τη δυνατότητα αλλά και κίνητρα, να εμβολιάζονται μέσα στις μονάδες τους. «Όποτε το θελήσουν οι πρώτοι και με τη στράτευσή τους οι δεύτεροι» τόνισε συγκεκριμένα και έκλεισε τη συγκεκριμένη ενότητα σημειώνοντας ότι «η ζωή στο στράτευμα είναι από τη φύση της ομαδική και συνεπώς ο συγχρωτισμός είναι αναπόφευκτος».

«Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση η εξαγγελία των εμβολιασμών στις μονάδες από συναδέρφους, υπό την έννοια ότι δεν θα χρειάζεται πλέον να περιμένουμε μήπως κάποιοι χάσουν το ραντεβού τους ώστε να σπεύσουμε στα εμβολιαστικά κέντρα για να λάβουμε τη δόση» τόνισε στο σχόλιο στο GRTimes o πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, Συνταγματάρχης, Ανέστης Τσουκαράκης.

Όσο για τα κίνητρα στα οποία αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός σε όσους εμβολιαστούν, ο κ. Τσουκαράκης σημείωσε πως πρέπει πρώτα να περιμένουμε τις διευκρινιστικές δηλώσεις «προκειμένου να διαπιστώσουμε ποια είναι αυτά τα κίνητρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ