Ο Γ. Παπαζήσης εθνικός εκπρόσωπος στην Thematic Federation for Equality, Diversity and Inclusivity

Ο Γ. Παπαζήσης εθνικός εκπρόσωπος στην Thematic Federation for Equality, Diversity and Inclusivity

Εθνικός εκπρόσωπος στην Thematic Federation for Equality, Diversity and Inclusivity, τον νεοσύστατο τομέα που ιδρύθηκε και επίσημα από την UEMS (European Union of Medical Specialists), θα είναι πλέον ο Αναπληρωτής Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στην εταιρεία Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Γιώργος Παπαζήσης.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, στόχος του τομέα είναι η χαρτογράφηση στον ευρωπαϊκό χώρο όλων των ιατρικών ειδικοτήτων των ανισοτιμιών και διακρίσεων όχι μόνο σε ότι αφορά το φύλο, την ταυτότητα φύλου, τη φυλή και σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά και την ηλικία.

Δείτε τί έγραψε ο κ. Παπαζήσης:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ τον εθνικό εκπρόσωπο στην Thematic Federation for Equality, Diversity and Inclusivity, τον νεοσύστατο τομέα που ιδρύθηκε και επίσημα από την UEMS (European Union of Medical Specialists).
Στόχος, η χαρτογράφηση στον ευρωπαϊκό χώρο όλων των ιατρικών ειδικοτήτων των ανισοτιμιών και διακρίσεων όχι μόνο σε ότι αφορά το φύλο, την ταυτότητα φύλου, τη φυλή και σεξουαλικό προσανατολισμό αλλά και την ηλικία…
Θυμηθείτε δυο όρους για το μέλλον: Gendered ageism και ο ακόμα πιο ενδιαφέρων reverse mentoring…περισσότερα στην πορεία!”

ΦΩΤΟ FACEBOOK

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top