Ο Γιώργος Τζιτζικάκης για τον «Παραθεριστή» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Ο Γιώργος Τζιτζικάκης για τον «Παραθεριστή» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Παραθεριστής» αναφέρθηκε ο συγγραφέας Γιώργος Τζιτζικάκης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στη Μαρία Σαμολαδά και στην εκπομπή «Θεσσαλονίκη μου, καλημέρα», στον Real Fm 107,1.

Ο συγγραφέας, εξήγησε ότι το συγκεκριμένο έργο, είναι ότι πιο προσωπικό έχει γράψει μέχρι στιγμής, το χαρακτήρισε ως ένα άμεσο βιβλίο που καταπιάνεται με σύγχρονα κοινωνικά θέματα όπως το στρες, τη μοναξιά, την κατάθλιψη, τη μάχη να διατηρήσουμε την ελπίδα μας και τα δεκάδες ψυχολογικά θέματα που μαστίζουν όλους μας όχι μόνο στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αλλά και από πριν. Σύμφωνα με τον ίδιο, η ουσία της ζωής, βρίσκεται μονάχα στο «τώρα», καθώς κάθε αύριο είναι αβέβαιο και ασταθές, ενώ οι προσδοκίες που έχουμε για το μέλλον προκαλούν άσκοπο στρες που δεν οδηγεί πουθενά.

Ο κ. Τζιτζικάκης, τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχουμε επαφή και επικοινωνία με τους ανθρώπους, να διατηρούμε μια διάδραση που έχουμε ανάγκη όλοι και μας κρατά ζωντανούς, κάτι που όπως λέει έχουμε ξεχάσει καθώς, επιτρέψαμε να κυριαρχήσουν τα «πρέπει» μας και ο φόβος.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Γιώργος Τζιτζικάκης στη Μαρία Σαμολαδά:

Δείτε επίσης:

Κυκλοφορεί ο «Παραθεριστής» του Γεώργιου Τζιτζικάκη

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ