Ο Όμιλος Sani/Ikos για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη

Ο Όμιλος Sani/Ikos για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου

Τα θερμά συλλυπητήρια τους οικείους του Μπόρις Μουζενίδη εκφράζει ο Όμιλος Sani/Ikos αποχαιρετώντας  τον καλό φίλο και συνεργάτη του, που έφυγε τόσο πρόωρα.

Η ανακοίνωση του Ομίλου Sani/Ikos έχει ως εξής:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη, εξέχοντος συνεργάτη μας επί σχεδόν 25 χρόνια.

Άνθρωπος με όραμα, εργατικότητα και εξαιρετικές ικανότητες, ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ομίλου Μουζενίδη συνδιαμόρφωσε το ελληνικό τουριστικό προϊόν, ανοίγοντας την εγχώρια αγορά σε ένα μεγάλο κοινό από τη Ρωσία αρχικά και τις υπόλοιπες ανατολικές χώρες αργότερα.

Αυτοδημιούργητος, αυτός ο άξιος εκπρόσωπος της ελληνικής διασποράς διέβλεψε με ακρίβεια τις προκλήσεις των καιρών και με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιήθηκε με εντιμότητα, συνέπεια και μεγάλη επιτυχία σε τομείς που ώθησαν την ανάπτυξη της Ελλάδας, πατρογονικής του εστίας που αγάπησε και τίμησε με την παρουσία και την επιχειρηματική του δράση.

Ο Ομιλος Sani/Ikos αποχαιρετά αυτόν τον  καλό φίλο και συνεργάτη, που έφυγε τόσο πρόωρα, εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ