Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη (ΦΩΤΟ)

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη (ΦΩΤΟ)

Μετά τα επεισόδια βίας από την αστυνομία εις βάρος πολιτών στην  Νέα Σμύρνη ακολούθησε ένα κύμα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την κοινή γνώμη.

Μετά τις αδιανόητες εικόνες που έλαβαν χώρα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, ο Δήμος εξέδωσε μία ανακοίνωση, την οποία σχολίασε ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο Δήμος της Νέας Σμύρνης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».

Τα σχόλια που υπήρχαν κάτω από την ανακοίνωση ήταν στην πλειοψηφία τους αρνητικά. Μαζί τους συντάχθηκε και ο κριτής του MasterChef, ο οποίος άφησε αιχμές για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ