Ο «Τοξοβόλος» είχε και drone!

Ο «Τοξοβόλος» είχε και drone!

Οι Αρχές μετά τη σύλληψη του «Τοξοβόλου» βρίσκουν και άλλα στοιχεία για τη δράση του και για τα χτυπήματα που φέρεται να ετοίμαζε, καθώς πληροφορίες αναφέρουν που είχε στη διάθεση του και drone.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο «τοξοβόλος» είχε στο οπλοστάσιό του και drone και όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν οι Αρχές είχε πραγματοποιήσει δοκιμαστικές πτήσεις στην περιοχή του Υμηττού.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το πιθανό σενάριο είναι πως ο συλληφθείς με τους συνεργούς του χρησιμοποιούσαν το drone προκειμένου να τσεκάρουν κάποιες διαδρομές και να κάνουν κατόπτευση στόχων, αλλά και να τσεκάρουν συγκεκριμένες διαδρομές.

Η αντιτρομοκρατική τσεκάρει τις κινήσεις του «τοξοβόλου»

Μετά τη σύλληψη και την προφυλάκιση του «τοξοβόλου» και των δύο γυναικών που εντοπίστηκαν μαζί του η αντιτρομοκρατική ερευνά τις προηγούμενες κινήσεις τους.

Με βάση τα στοιχεία που έχει ήδη συλλέξει η Αντιτρομοκρατική, ο «τοξοβόλος» και οι δύο γυναίκες πριν 10 ημέρες είχαν βρεθεί στην Τρίπολη, όπου, η αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι έκαναν κατόπτευση τράπεζας την οποία σκόπευαν να ληστέψουν την ημέρα που συνελήφθησαν!

Τα ταξίδια του Τοξοβόλου στην επαρχία και το επόμενο χτύπημα

Στην Τρίπολη ο Τοξοβόλος και οι δύο γυναίκες εκτιμάται ότι έμειναν για ένα βράδυ σε ξενοδοχείο, πλήρωσαν με μετρητά και έφυγαν το επόμενο πρωί. Και αυτό δεν ήταν το μόνο ταξίδι που είχαν κάνει στην επαρχία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Τοξοβόλος και οι δύο γυναίκες είχαν ταξιδέψει σε περιοχές της Κορινθίας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και βόρεια προς Λαμία, Λάρισα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνουν κατόπτευση χώρων που εν συνεχεία θα λήστευαν. Για τα ταξίδια τους έπαιρναν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην εντοπιστούν, και ταξίδευαν μέσω παραδρόμων και βοηθητικών δρόμων για να μην τους εντοπίζουν οι κάμερες ασφαλείας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ