Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Στη νέα εκπομπή της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV100, «Μπλε Φεγγάρι», που επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Σαμολαδά, φιλοξενείται ο γνωστός ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός θα εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαρίας Σαμολαδά «Μπλε Φεγγάρι» στην TV100 όπου θα μιλήσει εκτενώς για την παράσταση «Η Παγίδα», ένα αστυνομικό έργο, το οποίο μετρά παγκοσμίως περισσότερες από 30.000 παραστάσεις και θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους.

Στο απόσπασμα της συνέντευξης παίρνουμε μία «γεύση» από την εποικοδομητική συζήτηση που είχε ο ηθοποιός με τη δημοσιογράφο. Μεταξύ άλλων ο κ. Κυριακίδης εκτιμά ότι η παράσταση έτυχε να ταιριάζει στο σήμερα, καθώς βασίζεται σε έξι χαρακτήρες -διπλούς ρόλους- που κανείς δεν είναι… αυτό που φαίνεται, συνδυάζοντάς το και με την επικαιρότητα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μετρά ήδη 40 χρόνια στο θεατρικό σανίδι, έχει κατακτήσει τη θέση του μέσα στο καλλιτεχνικό στερέωμα κι αυτό το έχει πετύχει με τη δουλειά του, αλλά και με την προσωπική του στάση απέναντι σε γεγονότα της εποχής, όπως το κίνημα #Metoo.

Ο ηθοποιός αποτελεί μία από τις συνολικά 12 προσωπικότητες που θα φιλοξενηθούν στη νέα εκπομπή, με αφορμή τη συμπλήρωση των 35 ετών λειτουργίας, της μοναδικής Δημοτικής Τηλεόρασης, της TV100.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συζήτηση, του αγαπημένου ηθοποιού με τη Μαρία Σαμολαδά, στη διάρκεια της οποίας μιλάει για την τελευταία του δουλειά «Η ΠΑΓΙΔΑ» του Ρομπέρ Τομά στο θέατρο Αριστοτέλειον, η οποία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 1/4 και συνεχίζεται κάθε Παρασκευή: 9.00μμ, Σάββατο: 6.00 μμ & 9.00 μμ και Κυριακή: 6.00 μμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η ΠΑΓΙΔΑ» στο θέατρο Αριστοτέλειον κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 1/4

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την «Παγίδα» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Η Κάτια Δανδουλάκη στο «Μπλε Φεγγάρι» της TV100 (VIDEO)

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για την «Παγίδα» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

“Η ΠΑΓΙΔΑ” του Ρομπέρ Τομά στο Θέατρο Γης!

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top