Οι 15 σταθμοί της γραμμής 4 του μετρό

Οι 15 σταθμοί της γραμμής 4 του μετρό

Στο βίντεο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τα 15 σημεία της Αθήνας όπου θα κατασκευαστούν οι νέοι σταθμοί του Μετρό της Γραμμής 4 προβλήθηκε στην εκδήλωση για την υπογραφή της σύμβασης έναρξης εργασιών που πραγματοποιείται στο Γαλάτσι.

Η γραμμή θα έχει μήκος 13 χιλιομέτρων, ενώ εκτιμάται ότι καθημερινά θα εξυπηρετεί 340.000 επιβάτες. Η σύμβαση έναρξης εργασιών για την κατασκευή της Γραμμής 4 του Μετρό υπογράφεται στο Θέατρο Άλσος Βεΐκου, παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την υπογραφή της σύμφασης δήλωσε ότι: «Να μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι το έργο αυτό είναι τόσο σημαντικό που θα προκαλέσει αρκετή αναστάτωση σε γειτονιές της Αθήνας και θα χρειαστούμε τη βοήθεια των δήμων». «Με λίγη υπομονή θα ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες, ώστε εντός χρονοδιαγράμματος, σε 8 χρόνια, το Μετρό της γραμμής 4 να κάνει την πρώτη του διαδρομή» πρόσθεσε επίσης.

Στη συνεχεία, υπογράμμισε πως το έργο του Μέτρο είναι ένα από τα μεγάλα έργα τα οποία δρομολογεί η κυβέρνηση. «Είναι έργο που ξεκινά σε μια εποχή που η χώρα μας γυρίζει σελίδα καθώς αφήνουμε πίσω μας την πανδημία. Στην ανάπτυξη θα επενδύσουμε για να δημιουργήσουμε θέσεις απασχόληση και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής» τόνισε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top