Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας – Κασσανδρείας

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας – Κασσανδρείας

 Οι εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας- Κασσανδρείας θα ολοκληρωθούν σήμερα, Παρασκευή (27/1) από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα εκτελεσθούν εργασίες διαγράμμισης στην Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαιας- Κασσανδρείας, στο τμήμα από τη Νέα Ποτίδαια έως τον κυκλικό κόμβο Κασσανδρείας.

Οι εργασίες αφορούσαν όλο το μήκος του συγκεκριμένου οδικού τμήματος και ξεκίνησαν, από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως και σήμερα, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023, από τις 07.00 π.μ. μέχρι τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Κάθε φορά αποκλειόταν η λωρίδα (αριστερή ή δεξιά, στο ρεύμα εισόδου ή εξόδου) στην οποία πραγματοποιούνταν η επέμβαση και σε μήκος επαρκές για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων γίνονταν απρόσκοπτα σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.

Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ήταν αρμόδιο ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Π. Τσαπανίδου: Ο κ. Οικονόμου να απαντήσει με ναι ή όχι εάν η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον Α/ΓΕΕΘΑ

Υπ. Εργασίας: Επέκταση της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας σε ασφαλιστικές και σε εταιρείες security

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top