Ομο/δία Λαϊκών Αγορών: Η κυβέρνηση θέλει μόνο να μας «σταυρώσει»

Ομο/δία Λαϊκών Αγορών: Η κυβέρνηση θέλει μόνο να μας «σταυρώσει»

Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών που έχουν ξεκινήσει με αφορμή το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση στη Βουλή, προαναγγέλλει η Ομοσπονδία Σωματείων Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Στην ανακοίνωση, η Ομοσπονδία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «θα περίμενε κανείς οι Άγιες ημέρες του Πάσχα να φωτίσουν την κυβέρνηση ώστε να σκεφτεί διαφορετικά, αναφορικά με το μέλλον των λαϊκών αγορών. Δυστυχώς όμως αυτό που αποδεικνύεται είναι, ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η σταύρωση των λαϊκών αγορών και των εργαζόμενων σε αυτές».

Στο πλαίσιο αυτό – όπως αναφέρει – η ανακοίνωση στη συνέχεια «η πλειοψηφία των ομοσπονδιών και των σωματείων της χώρας ετοιμάζονται να αντιδράσουν και πάλι με δυναμικό τρόπο. Δεν υπάρχει, ούτε μια περίπτωση, τα σχέδια της κυβέρνησης για αφανισμό των λαϊκών αγορών να μείνουν αναπάντητα».

«Αυτή τη στιγμή σε κάθε λαϊκή αγορά υπάρχουν πανό και μαύρες σημαίες που εκφράζουν τη διαμαρτυρία μας. Παράλληλα είναι συχνές οι διανομές ενημερωτικού υλικού, προκειμένου οι καταναλωτές να πληροφορηθούν, ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, δεν αφορά μόνο τους εργαζόμενους στις λαϊκές αγορές, αλλά και αυτούς, αφού θα αγοράζουν πιο ακριβά προϊόντα. Γι’ αυτό λοιπόν και τους έχουμε καλέσει να κάνουν τον αγώνα των λαϊκών αγορών και δικό τους αγώνα. Πλέον έχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν. Ο μόνος δρόμος είναι αυτός του αγώνα» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ