On Residence: Τα λαμπερά εγκαίνια στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ – VIDEO)

On Residence: Τα λαμπερά εγκαίνια στο πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Ένα στολίδι, το πολυτελές On Residence ξενοδοχείο που εγκαινιάστηκε σήμερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον που όπως φαίνεται θα φέρει νέες επενδύσεις. Μια λαμπερή ψηφίδα στην τουριστική βιομηχανία της πόλης που μαζί με το ιστορικό εστιατόριο «Όλυμπος Νάουσα» θέτουν τις βάσεις για να φτάσει η Θεσσαλονίκη στην κορυφή.

Ρεπορτάζ: Ντέπυ Χιωτοπούλου ([email protected])

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια ώστε να συγκεντρωθούν όλες οι αδειοδοτήσεις και άλλα δυόμιση χρόνια σκληρής δουλειάς για να δημιουργηθεί ένα λαμπερό στολίδι, όπως αποκάλεσαν το πολυτελές On Residence, επί της Λεωφόρου Νίκης 5, κατά τη διάρκεια των επίσημων εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν σήμερα, στον χώρο του ιστορικού εστιατορίου «Όλυμπος Νάουσα» που ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του στις 29 Απριλίου.

«Δημιουργήσαμε την Grivalia Hospitality με ένα όραμα, να φέρουμε και να δημιουργήσουμε στην Ελλάδα, σε διάφορα μέρη, μοναδικά και υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία, και βέβαια δεν μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη στρατηγική μας τη Θεσσαλονίκη, την οποία και πιστεύουμε πολύ» δήλωσε ο Γιώργος Χρυσικός διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality κατά τη διάρκεια των επίσημων εγκαινίων που πραγματοποιήθηκαν παρουσία φορέων της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως ο ίδιος επισήμανε, το τελικό αποτέλεσμα τους δικαιώνει, «πιστεύουμε στη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε να την εξετάζουμε για επενδύσεις στο μέλλον» ανέφερε ο κ. Χρυσικός επισημαίνοντας πως εκτός από τα κεφάλαια που επενδυθήκαν αλλά και την προσωπική δουλειά από όλη την οικογένεια Τορνιβούκα, «ευελπιστούμε να δούμε κι άλλα τέτοια στολίδια στην πόλη σας».

 

Μια ιδιαίτερη μέρα για την οικογένεια Τορνιβούκα

Σ’ αυτήν τη νέα επένδυση του ‘ΟΝ Residence’ και ‘Όλυμπος Νάουσα’ όπου δημιουργήθηκε από την Grivalia Hospitality και τον οικογενειακό ξενοδοχειακό Όμιλο Τορνιβούκα/TOR Hotel, ενώθηκαν οι ίδιες αξίες, ο ίδιος σεβασμός και η ποιότητα της εργασίας αμφότερα.

«Για την δική μου οικογένεια, η σημερινή είναι μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, διότι 100 χρόνια πριν, το 1925, στο διπλανό τετράγωνο, Κομνηνών με Λεωφόρο Νίκης, ο παππούς μου εγκαινίαζε το Μεντιτερανέ, το οποίο μέχρι το 1978 ήταν σημείο αναφοράς για όλες τις εκδηλώσεις της πόλης» δήλωσε με συγκίνηση ο πρόεδρος της TOR Hotel Group Ντίνος Τορνιβούκας επισημαίνοντας πως έπειτα από πολύ κόπο και σκληρή δουλειά δημιουργήθηκε το ON Residence το οποίο θα έχει ένα λαμπρό μέλλον, μαζί με το λαμπρό μέλλον που φαίνεται ότι θα έχει η πόλη. «Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να είναι πάντα το κορυφαίο ξενοδοχείο στην πόλη» επισήμανε ο κ. Τορνιβούκας.

Μια λαμπερή ψηφίδα στην τουριστική βιομηχανία

Για ένα επενδυτικό hub, με στόχο να γίνει μια επανατοποθέτηση, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Μακεδονίας και της Θράκης στον χάρτη του μέλλοντος, στο μέλλον που έρχεται μίλησε ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης επισημαίνοντας πως το On Residence είναι ένα πραγματικό στολίδι, μια λαμπερή ψηφίδα στην τουριστική βιομηχανία, για ένα λαμπερό μέλλον και για το ξενοδοχείο και για την ίδια τη Θεσσαλονίκη.

Η Θεσσαλονίκη τοπ επενδυτικός προορισμός

«Καταφέρατε να συνδυάσατε ένα όραμα το ξενοδοχείο με το εστιατόριο, ένα όραμα με τους ανθρώπους, την οικογένεια Τορνιβούκα η οποία μπορεί να απογειώσει αυτή τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα» δήλωσε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας επισημαίνοντας πως η Grivalia ήρθε στη Θεσσαλονίκη με τους κατάλληλους ανθρώπους και όραμα, στην κατάλληλη εποχή και περίοδο.

«Η Θεσσαλονίκη και η Κεντρική Μακεδονία απογειώνονται τα επόμενα χρόνια. Τα επόμενα 3-4 χρόνια θα είναι ο τοπ επενδυτικός προορισμός στην χώρα» δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας προσθέτοντας «όσοι δεν επενδύουν θα το μετανιώσουν πικρά και όσοι επενδύουν θα δουν τους καρπούς και την απόφαση να πολλαπλασιάζεται, σε αξία αλλά και σε δυνατότητες».

Τέλος, η Μαρία Καραγιάννη αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης μιλώντας στο GRTimes.gr μίλησε για μια πολύ σημαντική επένδυση στην πόλη.

«Η Θεσσαλονίκη αλλάζει, η Θεσσαλονίκη πηγαίνει μπροστά και τέτοιες επενδύσεις βοηθούν και την οικονομική ανάπτυξη της πόλης και την τουριστική. Στοχεύουμε σε ποιοτικούς τουρίστες, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η προσθήκη ενός τέτοιου ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών, εμπλουτίζει το τουριστικό προϊόν και ‘ανοίγει’ τις προοπτικές της πόλης» δήλωσε η κα. Καραγιάννη.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ‘Όλυμπος Νάουσα’ του ON Residence, παρόντες ήταν μεταξύ πολλών προσκεκλημένων, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γιουτίκας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης Ανδρέας Μανδρίνος, ο πρόεδρος της ΠΟΞ Γρηγόρης Τάσιος, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ Helexpo Κυριάκος Ποζρικίδης, ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, ο πρόεδρος του Ελληνο Ιταλικού Επιμελητηρίου Χρήστος Σαραντόπουλος, ο πρόεδρος του ΒΕΘ Τάσος Καπνοπώλης, ο γενικός διευθυντής του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος Νίκος Τσαβδάρογλου, ο τέως πρόεδρος της ΕΞΘ Τέλης Θωμόπουλος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

‘ON Residence’ και ‘Ολυμπος Νάουσα’-Η μεγάλη μέρα στις 29 Απριλίου

ΟΝ Residence: Έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ‘Όλυμπος Νάουσα’

Χρυσικός: Έρχεται νέα επένδυση 250 εκατ € από τη Grivalia Hospitality

Θεσσαλονίκη: Άνοιξαν ‘ΟΝ Residence’ και ‘Όλυμπος Νάουσα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top