Ωραιόκαστρο: Δώρο στους… συνεπείς η απολύμανση από τον Εμπορικό Σύλλογο (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Ωραιόκαστρο: Δώρο στους… συνεπείς η απολύμανση από τον Εμπορικό Σύλλογο (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Αν και… διαφωνεί με τον τρόπο που ανοίγουν τα καταστήματα, ο Εμπορικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, έκανε δώρο στα συνεπή μέλη του Συλλόγου την απολύμανση στο μαγαζί τους. Όπως αναφέρει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, κ. Βασίλη Ιακωβίδη, έχουν απολυμανθεί μέχρι στιγμής 100 καταστήματα, ενώ μεταξύ άλλων, κατακρίνει τη μέθοδο του click away, ειδικά όσον αφορά στα συνοικιακά μαγαζιά.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη

Ξεκίνησε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, το πρωί η 1η φάση της δωρεάν απολύμανσης στα καταστήματα των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, έχοντας απολυμανθεί μέχρι στιγμής περίπου 100 εμπορικά καταστήματα στο Ωραιόκαστρο. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Ε.Σ.Ω. κ. Ιακωβίδης στο GRTimes.gr, ο εμπορικός σύλλογος, είναι δίπλα στους εμπόρους και στους επαγγελματίες και τους στηρίζει με κάθε τρόπο, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Η απολύμανση σύμφωνα με τον κ. Ιακωβίδη, ήταν μία πρωτοβουλία του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, για να βοηθηθούν τα καταστήματα-μέλη τα οποία πλήττονται από την πανδημία. Για να προσφέρει μία “χείρα βοηθείας” ο Εμπορικός Σύλλογος, επωμίστηκε το έξοδο της απολύμανσης.

Click Away: Τα μικρά συνοικιακά μαγαζιά δεν ήταν έτοιμα

Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, κρίνει αρνητικά τη νέα μέθοδο αγοραπωλησιών με click away, ειδικά όσον αφορά στα εμπορικά καταστήματα του Ωραιοκάστρου.

“Το click away ενισχύει μόνο τις μεγάλες επιχειρήσεις. Πολύ λίγοι μικρομεσαίοι ήταν έτοιμοι. Κάλλιστα θα μπορούσαν να ανοίξουν τα μικρά καταστήματα. Δε γίνεται να επιτρέπουν στο σούπερ μάρκετ να λειτουργεί με τόσο συνωστισμό και όχι στα συνοικιακά μαγαζάκια. Εμείς στο Ωραιόκαστρο έχουμε 4 βαθμούς διαφορά. Επίσης οι τράπεζες μας προμηθεύουν με ενσύρματα POS. Πώς θα γίνει; Τουλάχιστον το έξοδο της απολύμανσης το επωμίστηκε ο εμπορικός σύλλογος δίνοντας μία ανάσα στα συνεπή μέλη του συλλόγου”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ιακωβίδης, αναφερόμενος στα μέλη τα οποία είναι συνεπή με τις εισφορές τους στο σύλλογο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την απολύμανση των καταστημάτων:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ