Π. Σταμπουλίδης: Αποχωρεί από το υπ. Ανάπτυξης- Πού πηγαίνει

Π. Σταμπουλίδης: Αποχωρεί από το υπ. Ανάπτυξης- Πού πηγαίνει

Την αποχώρησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο κ. Σταμπουλίδης συμμετείχε το πρωί της Παρασκευής στο Coffe Business Forum και κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανακοίνωσε πως αποχωρεί, αν και οι αποφάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, είχαν ληφθεί πριν από αρκετές μέρες.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σταμπουλίδης πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου στο ΤΑΙΠΕΔ.

Επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπερταμείο, του οποίου θυγατρική είναι το ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως αναφέρει το eleftherostypos.gr, υψηλόβαθμα κυβερνητικά και θεσμικά στελέχη, σημαντικοί εκπρόσωποι του τομέα της καφεστίασης και διακεκριμένοι επαγγελματίες της αγοράς  συμμετέχουν σε συζητήσεις στο πλαίσιο του Coffee Business Forum 2021, που πραγματοποιείται σήμερα (28/5), με κεντρικό θέμα «Η καφεστίαση μετά το άνοιγμα της αγοράς». Τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι τα κίνητρα και οι πρωτοβουλίες της πολιτείας για την ενίσχυση της βιομηχανίας του καφέ και των επιχειρήσεων της καφεστίασης, το νέο πρωτόκολλο λειτουργίας των επιχειρήσεων της καφεστίασης και η νέα πραγματικότητα μετά την πανδημία, το μέλλον των επιχειρήσεων του κλάδου, οι στρατηγικές, οι επενδύσεις και τα Success Stories και το πως θα κινηθούν στη νέα πραγματικότητα οι προμηθευτές του κλάδου.

Σε λίγο περισσότερα…

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ