«Παγίδα» μπροστά από σχολεία εγκυμονεί κίνδυνο ατυχήματος εδώ και τουλάχιστον 10 μέρες (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Παγίδα» μπροστά από σχολεία εγκυμονεί κίνδυνο ατυχήματος εδώ και τουλάχιστον 10 μέρες (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Κίνδυνος ατυχήματος για παιδιά μπροστά από σχολεία στην περιοχή Ευόσμου- Κορδελιού μετά από κλοπή σχάρας φρεατίου.

Η κλοπή σχαρών που παρατηρείται όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα, πέραν του οικονομικού κόστους, εκθέτει σε σοβαρούς κινδύνους τόσο τους πεζούς, όσο και τα οχήματα, καθώς από τη μία στιγμή στην άλλη, μπορεί να βρεθούν ανυποψίαστοι στο… κενό.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις, αφορά στο φρεάτιο, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το 9ο και 12ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν στο GRTimes, πάνω από 10 ημέρες έχουν περάσει από τη στιγμή που εκλάπη η σχάρα και όμως η τρύπα που έχει δημιουργηθεί παραμένει ανοικτή και πρόχειρα καλυμμένη, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται όπως λένε κίνδυνος ατυχήματος.

Σημειώνουν πως η συγκεκριμένη «παγίδα» έχει δημιουργηθεί μπροστά από σχολείο και γι αυτό εξηγούν, θα έπρεπε να έχει αποκατασταθεί από τους αρμόδιους σε προτεραιότητα.

Όπως βλέπετε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes, έχουν τοποθετήσει μια πρόχειρη περίφραξη για να μην πέσει κανένας μέσα.

Να σημειωθεί, πως το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο της κλοπής των σχαρών από τα φρεάτια υδροσυλλογής, έχει αυξητική τάση σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη ενέργεια εκτός το ότι εκθέτη σε σοβαρό κίνδυνο την κίνηση των πεζών, δημιουργεί και πρόβλημα στη λειτουργία των δικτύων, καθώς η έλλειψη των σχαρών επιτρέπει την είσοδο, μεγάλων αντικειμένων και οδηγεί στην έμφραξη τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οι χώρες-μέλη της ΕΕ παρήγαγαν το 2022 περισσότερη ενέργεια χάρη στις ΑΠΕ

Στο Ισραήλ σήμερα Δένδιας: «Στρατηγική η σχέση της Ελλάδας με το Ισραήλ»

Συναντήσεις με επιχειρηματίες και ομιλία στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο στην ατζέντα του πρωθυπουργού

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top