Παγώνη: Δεν υπάρχουν VIP ασθενείς για τους γιατρούς

Παγώνη: Δεν υπάρχουν VIP ασθενείς για τους γιατρούς

Για τη δήλωση Γιαννάκου επί VIP ΜΕΘ μίλησαν οι γιατροί Ματίνα Παγώνη και Νίκος Τζανάκης στον ΣΚΑΪ και το Γιώργο Αυτιά.

«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει γιατρός νοσοκομειακός, ο οποίος έχει κενά κρεβάτια και δεν παίρνει από τη λίστα διασωληνωμένων ασθενών που είναι εκτός ΜΕΘ. Δεν γίνεται με τίποτα. Δεν υπάρχει δηλαδή γιατρός για να το κάνει αυτό το πράγμα. Σε εμάς στην ΕΙΝΑΠ δεν έχει γίνει τέτοια καταγγελία», τόνισε η κα Παγώνη.

«Δεν υπάρχουν VIP ασθενείς για τους γιατρούς. Αυτό στενοχωρεί όλο τον κόσμο και εμάς και δεν θα έπρεπε να γίνονται τέτοιες διακρίσεις», προσέθεσε.

Παράλληλα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός σχολίασε ότι πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας για αυτό το θέμα και την διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Ο κ. Τζανάκης είπε ότι «αυτός που τα λέει αυτά προφανώς δεν έχει περάσει ούτε την πόρτα του νοσοκομείου και δεν ξέρει πως λειτουργούν οι ΜΕΘ. Ελπίζω οι νοσηλευτές να τον ανταμείψουν κατάλληλα στις επόμενες εκλογές με αυτά που λέει. Μόνο έτσι καταλαβαίνει ο κ. Γιαννάκος, μου φαίνεται.»

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «γίνεται τεράστια προσπάθεια στις ΜΕΘ. Αναβάλλονται χειρουργεία ασθενών με όγκο στο κεφάλι γιατί δεν υπάρχουν κρεβάτια ΜΕΘ να υποδεχτούν μετεγχειρητικά αυτούς τους αρρώστους.»

Ο κ. Γιαννάκος, μιλώντας επίσης στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά, επέμεινε στις δηλώσεις του, αναφέροντας ότι υπάρχουν κενά κρεβάτια και διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

«Υπάρχει προνομιακή διαχείριση και μπαίνουν στις ΜΕΘ με ηλικιακά κριτήρια», είπε και προσέθεσε ότι «ο Μητροπολίτης Αιτωλίας βρήκε μέσα σε 3 ώρες ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό».

Πηγή: skai.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλεύρης από Θεσσαλονίκη: Ελεεινά ψεύδη οι δηλώσεις Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Γιαννάκου περί ΜΕΘ

Ξέσπασμα Κοτανίδου για τις ΜΕΘ: Δεν γίνεται επιλογή ασθενών αλλά διαλογή

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top