«Αλαλούμ» με τα νέα μέτρα για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια

«Αλαλούμ» με τα νέα μέτρα για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια
Στέλλα Βενέρη

Στην τραμπάλα της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς όλο το βάρος έχει δοθεί στη χρήση της μάσκας. Οι αποστάσεις – που κάποτε αποτελούσαν το Α και το Ω- απουσίαζαν καθ’ όλη την ομιλία της κα. Κεραμέως, δίνοντας πλέον τα «ηνία» σωτηρίας και πρόληψης των μαθητών από τον κορωνοϊό στη χρήση της μάσκας και τις πρακτικές για την ατομική υγιεινή.

«Η αξία της έννοιας της απόστασης έχει υποτιμηθεί και φοβάμαι ότι θα έχουμε σοβαρά προβλήματα» λέει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Κουρουτός, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε), προσθέτοντας σε έντονο τόνο, μιλώντας στο GRTimes.gr, ότι το αλαλούμ συνεχίζεται. “Ο ελληνικός λαός δεν κατάλαβε τίποτα από τις ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας. Το κύμα της β’ φάσης του κορωνοϊού και της έξαρσης ήταν δεδομένο. Αλλά και έστω ότι δεν ήταν, από τον Ιούνιο μήνα που τα σχολεία κλείνουν και έχουμε την εμπειρία του ανοίγματος του Σεπτεμβρίου, έπρεπε να είχε γίνει ένας εκτενής διάλογος με την κοινωνία, με τους εκπαιδευτικούς, με τους γονείς, με τους λοιμοξιωλόγους έτσι ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για την έναρξη του σχολικού έτους».

Μονόλογος… οι αποφάσεις του υπουργείου παιδείας

Ο κώδων του κινδύνου χτυπάει με έντονους ρυθμούς και ο φόβος για την διόγκωση των προβλημάτων που θα επιφέρει η νέα σχολική χρονιά αυξάνεται. «Έχω εμπεριστατωμένη άποψη. Τα βιώνω από κοντά και παρακολουθώ τον τρόπο που λειτουργεί η κα. Κεραμέως. Δεν συνεργάστηκε με κανέναν, περιμένει συμβουλές μόνο από τους λοιμοξιωλόγους. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Εξ αρχής έπρεπε να υπάρχει διάλογος, αυτή ήταν και είναι η λύση. Να ακουστούν προτάσεις, σκέψεις, απόψεις, να δούμε τι γίνεται και στο εξωτερικό. Στο Βερολίνο έκλεισαν 51 σχολεία γιατί είχαν κρούσματα καθώς δεν λάμβαναν τα απαραίτητα μέτρα απόστασης» επισημαίνει ο κ. Κουρούτος.

Το «παιχνίδι» με τον μέσο όρο μαθητών ανά τάξη

Σύμφωνα με τις προχθεσινές ανακοινώσεις της κα. Κεραμέως, ο μέσος όρος μαθητών ανά τάξη θα είναι 17 άτομα και η χρήση μάσκας υποχρεωτική τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς. Μέτρο που μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπου οι μαθητές είναι όλοι κι όλοι 10 μαθητές αλλά τι γίνεται με τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι μια ερώτηση που δεν έχει λάβει ακριβής απαντήσεις αναφέρει ο πρόεδρος της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. «Τα ιδιωτικά σχολεία θα λειτουργήσουν χειρότερα από τα δημόσια. Έχουμε περισσότερα παιδιά στις τάξεις ιδιαίτερα στις μεγάλες πόλεις. Τα προβλήματα για τα ιδιωτικά και τα δημόσια είναι τα ίδια απλά στη δική μας περίπτωση ίσως είναι μεγαλύτερο το εμπόδιο που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα γίνει αγώνας εκ μέρους των σχολείων για να βρεθούν άμεσα λύσεις, και η μόνη λύση αυτή τη στιγμή είναι να λειτουργούν τα τμήματα με βάρδιες, πρωινά και απογευματινά μαθήματα. Υπήρχαν λύσεις ναι μεν κοστοβόρες χωρίς δε να είναι χρονοβόρες».

Τηλεκπαίδευση και ενίσχυση εκπαιδευτικού προσωπικού

Όσον αφορά την ενίσχυση του εκπαιδευτικού προσωπικού ο κ. Κουρούτος αναφέρει ότι αυτό θα είναι διαθέσιμο σε περίπτωση που κάποιο σχολείο κλείσει και θα χρειαστούν κάποιον αναπληρωτή για να κάνει τηλεκπαίδευση. «Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Θα περιμένουμε το πρόβλημα να μεγαλώσει, να έχουμε αυξημένα κρούσματα και μετά να κάνουμε τηλεκπαίδευση; Είμαι εναντίον της κάμερας, το big brother στα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία δεν μπορεί να εφαρμοστεί, η τηλεκπαιδευση έρχεται ως λύση μετά την πρόληψη των μέτρων και μετά την έναρξη των σχολείων. Το θέμα όμως είναι η πρόληψη να έχει αποτελέσματα».

Αιωρούμενο το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία

Στις 7 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ανοίξουν τα σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, ωστόσο η καταληκτική ημερομηνία θα δοθεί τις επόμενες ημέρες. Ο κ. Κουρουτός εκτιμά ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα σχολεία στις 7 Σεπτεμβρίου, γεγονός που από μόνο του επιβεβαιώνει το αλαλούμ μου επικρατεί αυτή τη στιγμή, «υπάρχει ένα τεράστιο κενό στα μέτρα και θα έχουμε σοβαρά προβλήματα που θα αφορούν την υγεία των μαθητών».

Καταλήγοντας ο πρόεδρος της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε τονίζει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να μην υπάρξει μετάδοση της ασθένειας του κορωνοϊού. «Καμία πρόληψη, καμία σκέψη, κανένας προγραμματισμός. Δυστυχώς η υπουργός έμεινε μετεξεταστέα και της βγάζουμε κόκκινη κάρτα. Δεν υπάρχει άλλη λύση από το να παραιτηθεί, αν θέλεις τουλάχιστον να σώσει τη παρτίδα ακόμα και τελευταία στιγμή», λέει.

Σε πλεονεκτικότερη θέση τα Ι.Ε.Κ.

Οι σπουδαστές στα Ι.Ε.Κ. βρίσκονται υπό συνθήκες εξεταστικής αυτής τη στιγμή, γεγονός που τους παρέχει ένα πλεονέκτημα συγκριτικά με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Μιλώντας στο GRTimes.gr, ο Μιχαήλ  Μαυρίδης, διευθυντής ΙΕΚ Νεάπολης, αναφέρει ότι τα Ι.Ε.Κ. ξεκινούν τη νέα χρονιά γύρω στις 5 με 10 Οκτωβρίου και έτσι διαθέτουν περισσότερο χρόνο για να εξετάσουν τις νέες συνθήκες λόγω κορωνοϊού και να προσαρμοστούν σε αυτές.

Στη λίστα των προετοιμασιών για την νέα εκκίνηση του έτους τα αντισηπτικά και οι μάσκες βρίσκονται ήδη ψηλά. Εκτιμά, ωστόσο, ο κ. Μαυρίδης ότι οι δήμοι θα προμηθεύσουν  στους σπουδαστές τα απαραίτητα υγειονομικά υλικά -τουλάχιστον στα δημόσια ΙΕΚ- για την ατομική προστασία και πρόληψη από τον κορωνοϊό, συμπληρώνει δε «είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Και η υποστήριξη των δήμων αυτή τη στιγμή είναι επαρκής καθώς μας προμηθεύουν ήδη με μάσκες και αντισηπτικά, που επιχορηγούνται από την κυβέρνηση».

Οι αιτήσεις τόσο των εκπαιδευτών όσο και των σπουδαστών του νέου έτους δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. «Τον αριθμό των ατόμων που θα επιτρέπονται σε κάθε τμήμα καθώς και το πως θα λειτουργήσουν τα ΙΕΚ στο σύνολό τους, είναι ζητήματα στα οποία θα έχουν δοθεί λύσεις μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, ο αριθμός των σπουδαστών είναι ένα θέμα που μας προβληαμτίζει. Βέβαια αν φορούν μάσκες και τα 25 άτομα θεωρώ ότι θα είναι ασφαλείς μέσα στην ώρα του μαθήματος, όπως και στα εργαστήρια» επισημαίνει ο διευθυντής του Ι.Ε.Κ. Νεάπολης.

Η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση και η ζωτικότητα των εργαστηρίων

Καταλήγοντας ο κ. Μαυρίδης τονίζει την ζωτικής σημασία τω εργαστηρίων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα Ι.Ε.Κ. είναι κατάρτιση οπότε κατά συνέπεια τα εργαστήρια είναι ζωτικό στοιχείο της εκπαίδευσης των σπουδαστών των ΙΕΚ. Το έλλειμμα των εργαστηρίων δεν θα μπορούσε να αναπληρωθεί σε καμία περίπτωση με την όποια ασύγχρονη ή σύγχρονη μορφής εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. «Μπορώ να πω ότι μέσα από τις πλατφόρμες της ασύγχρονης εκπαίδευσης, τα Ι.Ε.Κ. λειτούργησαν πολύ καλά κατά το διάστημα του Μαρτίου με Μαΐου που δοκιμάστηκε αποδεικνύοντας ότι υπάρχει μια δυνατότητα εκπαίδευσης, πλην όμως των εργαστηρίων».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11:0023/10

Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας ψιλικών και καφέ Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

10:5723/10

EAT: 13 εκατ. για καινοτόμα πράσινα έργα στη βιομηχανία Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Οικονομία

10:5023/10

Έκρυβε κοκαΐνη σε φούρνο μικροκυμάτων! (VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:4523/10

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο του Ρίου 14χρονος Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:3023/10

Θεσ/νίκη: Άδειαζαν τα… ρεζερβουάρ αυτοκινήτων! Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1523/10

Κικίλιας: Υπάρχουν όπλα εκτός από το lockdown Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Υγεία

10:0223/10

Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκη ,Σημαντικά

10:0023/10

Δίκη Χ.Α.: Σε ΓΑΔΑ και μεταγωγών η πρώτη νύχτα των χρυσαυγιτών Ελλάδα ,Κοινωνία

09:4523/10

Ανάμεσα στη Ρόδο και το Καστελλόριζο το Oruc Reis Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

09:3023/10

Θεσ/νίκη: Βούλιαξε το οδόστρωμα- Απίστευτο μποτιλιάρισμα! (ΦΩΤΟ- VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:1523/10

Πληρώνεται σήμερα η αποζημίωση ειδικού σκοπού -Ποιοι οι δικαιούχοι Οικονομία

09:1423/10

Καλαμαριά: «Μπάχαλο» με κατάληψη σε σχολείο (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

09:0023/10

Έφτασε η ώρα για τα αναδρομικά – Ποιοι πληρώνονται σήμερα Κοινωνία ,Οικονομία

08:5923/10

Καραμπόλα στη Μεσογείων: Συμφόρηση στο σημείο Ελλάδα ,Κοινωνία

08:4523/10

Συμβουλές χρήσης των ΑΤΜ και προστασίας λογαριασμών Κοινωνία

08:3723/10

Με εκατέρωθεν βολές το ντιμπέιτ Τραμπ-Μπάιντεν Διεθνή

08:3023/10

Θεσ/νίκη: Αγωνιούν σε εστίαση και εμπόριο μετά την αύξηση των κρουσμάτων (ΦΩΤΟ+VIDEO) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θέματα GR Times

08:1723/10

Μία συγκέντρωση σήμερα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

08:1523/10

ΕΑΣ Νάξου: Κορυφαία ελληνικά τυριά στο τραπέζι, κατσικάκι και «καλόγνωμη» πατάτα Αγροτικά ,Αγροτική Οικονομία

08:0023/10

ΚΥΑΝΑ: Καινοτομία, εξαγωγές και …beauty therapy Lifestyle ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

07:5423/10

Ο νέος «χάρτης» του κορωνοϊού- Όλα τα μέτρα Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Θεσσαλονίκη

07:5023/10

Δοκιμάζουμε ένα rapid test κορωνοϊού – Όλη η διαδικασία (VIDEO) Journalista ,Θέματα GR Times ,Κορωνοϊός

07:4523/10

Τί είναι η Yoga; Ας τη γνωρίσουμε καλύτερα Health-Fitness ,Θέματα GR Times ,Υγεία

07:3023/10

Διακοπές ρεύματος σήμερα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:1523/10

Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

07:0023/10

Ο καιρός για σήμερα, Παρασκευή Κοινωνία ,Σημαντικά

23:5922/10

Ναγκόρνο Καραμπάχ: Τι λέει ο Πούτιν για το ρόλο ΗΠΑ και Τουρκίας Διεθνή ,Κοινωνία

23:5022/10

Πως θα γιορτάσουν την 28η Οκτωβρίου τα Γυμνάσια και τα Λύκεια Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

23:4022/10

Ο κορωνοϊός «σαρώνει» την Ευρώπη -Στο «κόκκινο» οι περισσότερες χώρες Διεθνή ,Ελλάδα ,Κορωνοϊός

23:3622/10

Αναστολή λειτουργίας του Barbarella Live Party Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη

23:3022/10

Γεννηματά: Βολές κατά Τσίπρα για την πρόταση μομφής στον Σταϊκούρα Ελλάδα ,Πολιτική

23:2922/10

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γενικός Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Διεθνή ,Κορωνοϊός ,Πολιτική

23:2022/10

Συλλήψεις Χ.Α.: Σε ποιες φυλακές θα οδηγηθούν οι καταδικασθέντες Ελλάδα ,Κοινωνία

23:1022/10

Γαλλία-Covid-19: Επεκτείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:0822/10

Δημοσκόπηση Interview: Σταθερή υπεροχή ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ Πολιτική

23:0122/10

Διαδικτυακή άτυπη συνάντησης Υπουργών Παιδείας των μελών της Ευρώπης Διεθνή ,ΕΕ ,Ελλάδα

23:0022/10

Κουτάβι με… πράσινο τρίχωμα γεννήθηκε στην Ιταλία Διεθνή

22:5022/10

Έρευνα στο Κατάστημα Κράτησης Άμφισσας – Τι βρέθηκε Κοινωνία

22:4022/10

Δ. Ωραιοκάστρου: Εντείνονται τα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19 Β.Ελλάδα ,Δήμοι ,Κορωνοϊός

22:4022/10

Βορίδης: Ιστορικής σημασίας η συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ Αγροτικά ,Πολιτική

22:3022/10

Συγχαρητήρια από WADA στην Ελλάδα για την πρόοδο στα θέματα αντιντόπινγκ Αθλητισμός

22:2022/10

Ο εορτασμός της Απελευθέρωσης της Χαλάστρας (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα

22:1822/10

Χρυσή Αυγή: Στη ΓΑΔΑ οδηγείται ο Ρουπακιάς Πολιτική

22:1022/10

«Έχω Σκολίωση!» των Dr. Hans Rudolf Weiss και Νίκου Τουρναβίτη Υγεία

22:1022/10

Βαρβιτσιώτης: «Ισχυρός μοχλός πίεσης» η πρόταση για εμπάργκο όπλων Πολιτική

22:0322/10

Χαρδαλιάς: Εξαιρετικά ολέθριο ένα lockdown – Τι είπε για μετακινήσεις Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

22:0022/10

Μάσκα παντού και απαγόρευση κυκλοφορίας: Σε ποιες περιοχές θα ισχύουν Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

21:5022/10

Δερμιτζάκης: Έκπληξη εάν δεν φτάσουμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:4722/10

Europa League: Κακή πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ, 1-1 με την Ομόνοια Αθλητισμός

21:4022/10

Κορωνοϊός: Τι έδειξαν τα rapid τεστ στο Μέτσοβο Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:3022/10

Πολύωρη διακοπή νερού αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

21:2022/10

Μετατίθεται η πρεμιέρα της παράστασης «Το Παλτό» Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

21:1022/10

Κορωνοϊός: Η ανοδική πορεία τις τελευταίες 30 ημέρες Κοινωνία ,Κορωνοϊός

21:0122/10

ΧΑ: Δεν θα παραδοθεί στην ΕΛΑΣ ο Χρήστος Παππάς Πολιτική ,Σημαντικά

21:0022/10

Στην Αθήνα στις 26 Οκτωβρίου ο Σεργκέι Λαβρόφ Διεθνή

20:5022/10

Για τρίτη φορά η ALPHA BANK στον «Ηρακλή» Οικονομία

20:4122/10

Τα βραβεία ΑΡΓΩ 2020 σε οκτώ Έλληνες που διακρίνονται στο εξωτερικό Ελλάδα ,Κοινωνία

20:4022/10

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια Αθλητισμός

20:4022/10

«Η Τσουβαλίτσα και ο Κουαξάκης» της Δ. Ακριτίδου και Μ. Γιαννακουδάκη Παιδεία ,Πολιτισμός

20:3022/10

Rapid test στις Σέρρες-14 θετικοί (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

20:2822/10

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Κερατέα Κοινωνία

20:2022/10

Γερμανία: Βανδαλισμοί αρχαιοτήτων σε μουσεία – Άγνωστο το κίνητρο των δραστών Διεθνή ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

20:1122/10

Αναβάλλεται η συνέντευξη Τύπου για την προβολή της Παραλίας Οφρυνίου Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times

20:1022/10

Τι σημαίνει η πρόταση μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά Σταϊκούρα Πολιτική

20:0022/10

Μεταναστευτικό: Στη Γερμανία έφθασαν 104 πρόσφυγες από την Ελλάδα Διεθνή ,Ελλάδα ,Κοινωνία

19:5022/10

ΥΠΕΝ: Τέσσερις δράσεις για επιστροφή χρημάτων από το τέλος πλαστικής σακούλας Περιβάλλον ,Πολιτική

19:4322/10

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στο σπίτι του Χρήστου Παππά Πολιτική

19:4022/10

Ακτιβιστές φύτεψαν… κάνναβη και ο δήμος τις πότιζε (ΦΩΤΟ) Κοινωνία

19:3422/10

Κορωνοϊός: «Φλέγονται» Θεσσαλονίκη, Αττική και Σέρρες Κοινωνία ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

19:3022/10

Κορωνοϊός: Πώς θα λειτουργούν οι κινηματογράφοι από 23 Οκτωβρίου – Τα νέα μέτρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

19:2122/10

Στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη Σύσκεψη στην Περιφέρεια (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κορωνοϊός

19:2022/10

ΕΛΣΤΑΤ : Στα 333,74 δισ. ευρώ «φούσκωσε» το δημόσιο χρέος Διεθνή ,Ελλάδα ,Οικονομία

19:1022/10

Τηλεδιάσκεψη Μπορέλ – Ζάεφ – Τι συζήτησαν Διεθνή ,ΕΕ

19:1022/10

Μητσοτάκης: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 και μάσκα παντού Ελλάδα ,Κορωνοϊός

19:0422/10

Ισόβια για τη δολοφονία Γραικού (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:0022/10

Δείτε live το διάγγελμα του Κ. Μητσοτάκη Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:5022/10

Παράταση στα τουριστικά καταλύματα καραντίνας Τουρισμός

18:4522/10

Όλη η απόφαση για τη Χρυσή Αυγή -Ποιοι πάνε φυλακή Πολιτική

18:4322/10

Κορωνοϊός: 882 νέα κρούσματα στη χώρα μας Κορωνοϊός

18:4022/10

Νίτσας: Η μάσκα είναι το μοναδικό εμβόλιο για αντιμετώπιση της πανδημίας Κορωνοϊός ,Υγεία

18:3022/10

Πέτσας για ΧΑ: Τα νεοναζιστικά μορφώματα αποβλήθηκαν Πολιτική

18:2022/10

Ηλίας Παναγιώταρος: Εύχομαι κάποιοι άλλοι να κάνουν καλύτερα τη δουλειά (VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

18:1822/10

Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Φωτιά στην περιοχή Θέρμης Κοινωνία

18:1022/10

Θα ολοκληρώσει τη θητεία του ο Ν. Αναστασιάδης Διεθνή

18:0522/10

Βουλή: Πρόταση μομφής Τσίπρα κατά Σταϊκούρα Βουλή ,Πολιτική ,Σημαντικά

18:0022/10

Κορωνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας Κορωνοϊός ,Πολιτική

17:5022/10

Συναγερμός στη Λυών: Αναφορές για βόμβα σε σιδηροδρομικό σταθμό Κοινωνία

17:4522/10

ΝΔ για ΧΑ: Με κυβέρνηση ΝΔ στη Δικαιοσύνη, με κυβέρνηση ΝΔ στη φυλακή Πολιτική

17:4022/10

Πέτσας: Η συλλογική μας απάντηση στους νεοναζί είναι το Κράτος Δικαίου Πολιτική

17:3722/10

LIVE ομιλία Τσίπρα στη Βουλή για τον Πτωχευτικό Κώδικα Βουλή ,Πολιτική

17:3022/10

Η Πειραιώς Real Estate στην 21η Prodexpo Ελλάδα ,Επιχειρήσεις

17:3022/10

Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ: Πίστωση 254,7 εκατ. ευρώ σε 13.156 δικαιούχους Οικονομία

17:2022/10

Αναβολή των παραστάσεων στο θέατρο Αυλαία Θεσσαλονίκη ,Πολιτισμός

17:1022/10

Αποζημίωση ειδικού σκοπού: Νέα πληρωμή αύριο Παρασκευή Οικονομία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ