ΑΠΘ: Πρόγραμμα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας για παιδιά και ενήλικες

ΑΠΘ: Πρόγραμμα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας για παιδιά και ενήλικες

Στο πλαίσιο των ερευνητικών και διδακτικών δραστηριοτήτων της ερευνητικής ομάδας Pluralités, του Τομέα Γλωσσολογίας και Διδακτικής του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, θα υλοποιηθεί πρόγραμμα εκμάθησης της γαλλικής γλώσσας για παιδιά, ηλικίας 9-15, και για ενήλικες, διάρκειας 9 μηνών, από τον Οκτώβριο του 2021 έως και τον Ιούνιο του 2022.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση με τη γαλλική γλώσσα τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Παράλληλα, με τη γλωσσική διδασκαλία θα πραγματοποιείται και μία πολιτισμική προσέγγιση έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις πάνω σε θέματα της σύγχρονης γαλλικής πραγματικότητας και κουλτούρας.

Τα μαθήματα θα γίνονται σύμφωνα με καινοτόμες διδακτικές προσεγγίσεις, κατάλληλες για παιδιά και ενήλικες και με τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Με στόχο την προστασία τόσο των παιδιών όσο και των υπόλοιπων ατόμων που συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία από την πανδημία, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά διαδικτυακά για όλο το ακαδημαϊκό έτος. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα, μέχρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/11FQ9eSt3cjxWMC3A9UlGu1_WOXPbOsE76kOKIa 

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τα μαθήματα θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/pluralitesresearchgroup

Τηλ. 2310997434

E-mails: [email protected] και [email protected]

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ