Την Πέμπτη 18 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική διαδικτυακή συνάντηση  με τίτλο «Απρόοπτες Περιστάσεις: Νομικά ζητήματα της Εκπαίδευσης στον καιρό του Covid-19» στις 13:00 ώρα.

Η διαδικτυακή συνάντηση διοργανώνεται από την περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Νομικής Υποστήριξης.

Κεντρικός ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Ιωάννης Ιγγλεζάκης, καθηγητής Α.Π.Θ, με θέμα: «Προστασία Προσωπικών Δεδομένων στην Εκπαίδευση».

Στην ημερίδα θα συμμετέχουν με ομιλίες τα μέλη του γραφείου Νομικής Υποστήριξης της Π.Δ.Ε Κεντρικής Μακεδονίας, τα οποία θα αναφερθούν, μεταξύ άλλων στα εξής θέματα:

Πειθαρχικό Δίκαιο

Σχολικές Εκδρομές

Οικογένεια και Άδειες Ειδικού Σκοπού

Εγγραφές στις σχολικές μονάδες

Για το λόγο αυτό παρακαλούμε, όποιος εκπαιδευτικός, μαθητής ή γονέας έχει σχετικά ερωτήματα, να τα διατυπώσει στην πλατφόρμα που έχει αναρτηθεί στην Ιστοσελίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ημερίδα θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω livestreaming από το κανάλι της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και θα παραμείνει αναρτημένη για να είναι στη διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top