Δ. Παύλου-Μελά: Διαδικτυακό σεμινάριο για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Δ. Παύλου-Μελά: Διαδικτυακό σεμινάριο για ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

Το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Παύλου Μελά και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης διοργανώνουν την 1η Διαδικτυακή διάλεξη με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο».

Εισηγητής της τηλεδιάσκεψης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 και ώρα 19:00 – 20:30, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom, θα είναι ο συμπολίτης μας Αθανάσιος Κανάκης, Αξιωματικός Ειδικών Καθηκόντων Υγειονομικού – Ψυχολόγος Ελληνικής Αστυνομίας και μέλος της Ομάδας Διαπραγματευτών, Εκπαιδευτής και Καθηγητής Ψυχολογίας και Διαχείρισης Κρίσεων, στον οποίο έχουν απονεμηθεί ηθικές αμοιβές και τιμητικά διπλώματα.

Στο πλαίσιο του webinar, ο κ. Κανάκης θα μιλήσει για το φαινόμενο του ψηφιακού αναλφαβητισμού και τις επιπτώσεις του σε προσωπικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, θα εξηγήσει γιατί η τεχνολογική αγωγή και εκπαίδευση είναι τόσο σημαντικές στις μέρες μας και θα παρουσιάσει τις «παγίδες» που κρύβει το διαδίκτυο, ιδιαίτερα για παιδιά και εφήβους. Επίσης, θα εστιάσει στους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους που προκύπτουν από την πλοήγησή μας και θα δώσει χρήσιμες συμβουλές ώστε, ως σωστά ενημερωμένοι χρήστες, να περιηγούμαστε με ασφάλεια και μακριά από ψηφιακές «κακοτοπιές».

Η παρακολούθηση της τηλεδιάσκεψης είναι δωρεάν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας zoom. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων (100 άτομα) θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης θα δοθεί χρόνος για ερωτήσεις.

Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

Για τη συμμετοχή σας στο webinar, θα πρέπει να στείλετε ένα email στο webinarpaideias@pavlosmelas.gr με τίτλο «Σεμινάριο 1ο», μέχρι την Τρίτη 9 Μαρτίου. Θα λάβετε ένα απαντητικό email με το σύνδεσμο και τις οδηγίες για να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό σεμινάριο. Αν επιθυμείτε να λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης, παρακαλούμε να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο email που θα αποστείλετε.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ