Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμαριάς: Γονείς ακόμα περιμένουν

Γυμνάσιο-Λύκειο Καλαμαριάς: Γονείς ακόμα περιμένουν

Απεγνωσμένοι είναι οι γονείς στην Καλαμαριά καθώς δεν έχουν λάβει ακόμα απάντηση για τη μεταστέγαση των παιδιών τους σε σχολικές μονάδες.

Από χθες έξι συνολικά Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών σχολείων από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Ιωάννη και της επέκτασης Καλαμαριάς εξέδωσαν ανακοίνωση γνωστοποιώντας την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και τοποθετούμενοι υπέρ της μεταστέγασης του 10ου Γυμνασίου Καλαμαριάς στη σχολική στέγη του 3ου Γ.Ε.Λ. Καλαμαριάς και αντίστροϕα.

Ωστόσο, όπως ανακοινώνουν οι ίδιοι, “τελευταία ημέρα πριν το άνοιγμα των σχολείων την προσεχή Δευτέρα, περίπου εξακόσια παιδιά από το 3ο Γ.Ε.Λ. Καλαμαριάς και από το 10ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς δεν γνώριζαν σε ποιο σχολείο θα παρουσιαστούν, μέχρι την έκδοση ανακοίνωσης από την ασκούσα χρέη Διευθύντρια του 3ου Γ.Ε.Λ., η οποία και γνωστοποιούσε ότι ο αγιασμός του σχολείου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στη σχολική στέγη του 10ου Γυμνασίου”.

Δείτε αναλυτικά την σημερινή ανακοίνωση των συλλόγων:

“Το 10ο Γυμνάσιο ακόμη σιωπά. Επιπλέον, ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ που θα έπρεπε με βάση την απόϕαση της μεταστέγασης να έχουν ήδη λάβει μετεγγραϕή από το 4ο και το 5ο Γ.Ε.Λ. Καλαμαριάς στο μεταστεγαζόμενο 3ο Γ.Ε.Λ. Καλαμαριάς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ και θα αναγκασθούν να παρουσιασθούν την Δευτέρα στο 4ο και στο 5ο Γ.Ε.Λ. Καλαμαριάς. Ενώ δηλαδή ο Δήμος Καλαμαριάς ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ την μεταστέγαση των σχολείων τα ίδια τα παιδιά μας κι εμείς οι ίδιοι είμαστε σε απόλυτη σύγχυση, χωρίς καμία ενημέρωση, η δε υπομονή μας έχει πλέον ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ!

Η κατάσταση αυτή είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ με αυτήν ενός Κράτους Δικαίου και μίας ευνομούμενης Πολιτείας!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!
1. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Λυκείου Καλαμαριάς
2. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Γυμνασίου Καλαμαριάς
3. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Γυμνασίου Καλαμαριάς
4. Πρόεδρος Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης 10ου Γυμνασίου Καλαμαριάς
5. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς
6. Γονείς και Κηδεμόνες 12ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top