Lever: Virtual εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρήσεις

Lever: Virtual εκπαιδευτικά προγράμματα για επιχειρήσεις

Οι νέες κοινωνικές συνθήκες και το αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον επηρεάζουν άμεσα την απόδοση και την αποτελεσματικότητα εταιρειών και εργαζομένων και καθιστούν πιο επιτακτική την ανάγκη για ευέλικτες στρατηγικές και για εστιασμένη ενίσχυση δεξιοτήτων μέσα από μεθοδολογίες και προσαρμόσιμα εργαλεία, που υποστηρίζουν τη νέα πραγματικότητα.

Στα Ανοιχτά Virtual Προγράμματα της Lever , η διαδραστική εκπαίδευση τεχνικών και μεθόδων παγκοσμίου φήμης και αποδοχής και η ανταλλαγή εμπειριών και πρακτικών μεταξύ των στελεχών διαφορετικών αγορών και κλάδων, θα βοηθήσουν στελέχη επιχειρήσεων να αποδώσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους, να αυξήσουν την προσωπική τους αποτελεσματικότητα και θα  εξοπλίζει με όλα τα στοιχεία, που θεωρούνται σημαντικά και απαραίτητα για την ανάπτυξη της ανταγωνιστικότητας μίας εταιρείας, ενός επιχειρηματικού οργανισμού.

Αποτελεσματικότερες Πωλήσεις: 10 Συζητήσεις για Βέλτιστες Πρακτικές 11 & 12 Μαρτίου 2021 (16.00-20.00) 

Οι πωλήσεις αποτελούν το ισχυρότερο μέρος του στρατηγικού σχεδιασμού marketing της κάθε εταιρείας. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, με την ανάλυση διεθνώς καθιερωμένων τεχνικών και μεθόδων και μέσα από ασκήσεις και διαδραστικές συζητήσεις Βέλτιστων Πρακτικών (Best Practices) με συναδέλφους-πωλητές από διάφορες κατηγορίες αγορών και προϊόντων, οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν πράγματα άμεσης εφαρμογής, αυξάνουν την αποτελεσματικότητά τους στην διοίκηση των πωλήσεων στην περιοχή ευθύνης τους, στη διαχείριση του εαυτού τους και στη συμβολή που έχουν ως μέλη μιας ομάδας πωλήσεων.

Μάθετε περισσότερα 

Management Success Principles 17-19 Μαρτίου 2021 (15.00-19.00) 

Οι νέες συνθήκες που διαμορφώνονται καθιστούν την ανάγκη για ισχυρή ηγεσία και διοίκηση πιο επιτακτική από ποτέ. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο, οι αρχές της επιτυχημένης Ηγεσίας και Διοίκησης, βασισμένες την παγκόσμια βιβλιογραφία, μεταφράζονται στην καθημερινότητα του manager. Με τη χρήση δομημένων εργαλείων και τεχνικών και μέσα από ατομικές και ομαδικές ασκήσεις και συζητήσεις μεταξύ ομόβαθμων, επιτυγχάνεται η βαθιά κατανόηση και εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές επιτυχίας του ρόλου τους στη σημερινή πραγματικότητα, καθιστώντας του ικανούς να διοικήσουν την ομάδα τους και τον εαυτό τους με πιο αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο, που θα κάνει τη διαφορά στον οργανισμό τους.

Μάθετε περισσότερα

Χτίζοντας Αποτελεσματικά Πλάνα Marketing 22 & 23 Μαρτίου 2021 (16.00-20.00)

Tο Πλάνο Marketing είναι ένα σημαντικό μέρος του συνολικού επιχειρηματικού σας πλάνου και δημιουργείται για να προσδιορίσει την ιδανική για την εταιρεία Αγορά-Στόχο και πώς θα την κατακτήσετε. Στην παρέμβαση μέσα από μια οπτική, που είναι επικεντρωμένη στον καταναλωτή (consumer centric point of view), εξετάζονται και αναλύονται όλες οι βασικές τεχνικές για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού Πλάνου Markteting, που με την επιτυχή υλοποίησή του θα υποστηρίξει τη συνολική επιχειρηματική σας αποστολή και θα οδηγήσει στην επίτευξη του οράματος της εταιρείας σας.

Μάθετε περισσότερα

Συναισθηματικές και Νοητικές Παγίδες στη Λήψη Αποφάσεων 29 & 30 Μαρτίου 2021 (16.00-20.00)

Επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων σε πολλές περιπτώσεις και υπό την πίεση του χρόνου, λαμβάνουν αποφάσεις, που βασίζονται περισσότερο στο ένστικτο και στο συναίσθημα παρά στη λογική. Υπάρχουν πολλές νοητικές και συναισθηματικές παγίδες στη λήψη αποφάσεων, οι οποίες σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ρίσκο και τις πιθανότητες, πώς μαθαίνουμε από την εμπειρία και πώς κάνουμε επιλογές. Το πρόγραμμα θα σας διδάξει αυτές τις παγίδες και επιπρόσθετα τις τεχνικές αποφυγής τους, με στόχο τη λήψη ορθότερων αποφάσεων.

Μάθετε περισσότερα

  • Tα Workshops υλοποιούνται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας WebexTraining-Cisco, που παρέχει τη δυνατότητα πλήρους διαδραστικότητας και επικοινωνίας, διεξαγωγής ατομικών και ομαδικών ασκήσεων, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα. Ένας ευέλικτος τρόπος σύγχρονης εκπαίδευσης, που κάποιος μπορεί να παρακολουθήσει από οπουδήποτε, με υψηλό αποτέλεσμα.
  • Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί μέσω Ο.Α.Ε.Δ. και του προγράμματος ΛΑΕΚ 0,24%. Πληροφορίες και διευκρινίσεις στα τηλ. 2310 552113, 6974 030818, E-mailinfo@lever-learning.gr, Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δημήτρης Μαυρομάτης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ