Το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ διαδικτυακά με τον Υφυπουργό Παιδείας

Το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ διαδικτυακά με τον Υφυπουργό Παιδείας

Την Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, ο Υφυπουργός Παιδείας, Άγγελος Συρίγος, συναντήθηκε διαδικτυακά με τη Διοίκηση του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στην συζήτηση που έγινε για το μέλλον της εκπαίδευσης στη χώρα μας, ο Υφυπουργός ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για θέματα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και απάντησε σε ερωτήματα που απασχολούν τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους γονείς των μαθητών του Κολεγίου.

Τη συνάντηση τίμησε με την παρουσία του ο Καθηγητής του Α.Π.Θ., κ. Θεόδωρος Καραπάντσιος, ενώ ανοίχτηκε ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του Κολεγίου και του Υπουργείου, γεγονός που αποδεικνύει τη διάθεση της πολιτείας για συνεργασία και ουσιαστική επικοινωνία με όλους τους φορείς της εκπαίδευσης.

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ