Πανελλαδικές 2022: Διαδικτυακή ενημέρωση υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Πανελλαδικές 2022: Διαδικτυακή ενημέρωση υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Διαδικτυακή ενημέρωση για τις Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες διοργανώνεται από το 1ο ΠΕΚΕΣ Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το 1ο και 2ο ΚΕΔΑΣΥ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Τίτλος της Διαδικτυακής Ενημερωτικής Συνάντησης είναι: «Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ έτους 2022. Πλαίσιο και διαδικασίες προφορικής εξέτασης»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου και ώρα 14:00. Θα υπάρχει ζωντανή μετάδοση μέσα από το site της ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας στο σύνδεσμο: https://www.webtv.kmaked.eu.

Το κοινό θα μπορεί να διατυπώσει ερωτήσεις προς τους εισηγητές μέσω της πλατφόρμας ερωτήσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο link: https://www.submit.kmaked.eu. Επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα υποβολής live ερωτήσεων, μέσω του καναλιού Youtubeτης ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας.

Σκοπός της τηλεσυνάντησης είναι η ενημέρωση των ενδιαφερόμενων υποψηφίων και των γονέων τους για τον τρόπο και τη διαδικασία εξέτασης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των Ατόμων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες.

πανελλαδικες

(φωτογραφία αρχείου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην εντατική 5χρονη που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο λιμάνι του Πειραιά

Αθήνα: Φωτιά σε εστιατόριο τα ξημερώματα – Στη ταράτσα οι ένοικοι της πολυκατοικίας (VIDEO)

Θεσσαλονίκη- Σταθμός “Μίκρα”: Ανάδοχος για τη μελέτη του συγκοινωνιακού hub

Κιλκίς – Μπρέντα: Διαδραστικό παιχνίδι γεύσεων και ιστορίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top