Παπαευσταθίου: Βραβεύτηκε από το «Χαμόγελο του παιδιού» ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

Παπαευσταθίου: Βραβεύτηκε από το «Χαμόγελο του παιδιού» ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

Για τη συνολική του προσφορά στο «Χαμόγελο του παιδιού» βραβεύτηκε σήμερα (7/10), ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Νίκος Παπαευσταθίου.

Το βραβείο για τον «καθημερινό αγώνα και την προσπάθειά του να βρίσκεται δίπλα σε κάθε συνάνθρωπο με πρόβλημα υγείας» απένειμε ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Ο κ. Παπαευσταθίου με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να ευχαριστήσει προσωπικά τον Κώστα Γιαννόπουλο για την «ξεχωριστή τιμή» να του απονείμει το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Παράλληλα θέλησε να τονίσει πως θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του «Χαμόγελου του παιδιού» για την παροχή επείγουσας βοήθειας και την ασφαλή διακομιδή παιδιών και νεογνών με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Νίκος Παπαευσταθίου στο Instagram:

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο για τη σημερινή ξεχωριστή τιμή, απονέμοντάς μου το βραβείο «Ανδρέας Γιαννόπουλος».

Αισθάνομαι υπερήφανος που από τις θέσεις ευθύνης μου στο χώρο της υγείας συνδράμω έστω και λίγο στο κοινωνικό έργο του Οργανισμού. Θα είμαι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του «Χαμόγελου του παιδιού», για την απρόσκοπτη παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αλλά και την ασφαλή διακομιδή των παιδιών και νεογνών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ