Παραίτηση Ρεντζεπέρη από τον ΟΑΣΘ

Παραίτηση Ρεντζεπέρη από τον ΟΑΣΘ

Ο Γιάννης Ρεντζεπέρης παραιτήθηκε από εντεταλμένος σύμβουλος του ΟΑΣΘ. Η παραίτηση του εγκρίθηκε από το  δ.σ στη χθεσινή συνεδρίαση.

Ρεπορτάζ: Άννη Καρολίδου 

Με την παραίτηση Ρεντζεπέρη, που εκτελούσε και καθήκοντα γενικού διευθυντή, απόλυτος άρχων του ΟΑΣΘ μένει ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος Γιώργος Σκόδρας αφού είναι το μόνο μέλος του δ.σ. με εκτελεστικό ρόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ρεντζεπέρης, παραιτήθηκε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων καθώς είναι υπεύθυνος μεγάλης ελληνικής τεχνικής εταιρείας για τη βόρειο Ελλάδα και το εξωτερικό. Ωστόσο παραμένει μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Μένει να δούμε πως και ποιοι θα μοιραστούν τις αρμοδιότητες που είχε ο κ. Ρεντζεπέρης και αν εκτελεστικές αρμοδιότητες θα δοθούν και σε άλλο μέλος της διοίκησης ή αν ο μόνος και απόλυτος εκτελεστικός και, κατ’  επέκταση απόλυτο “αφεντικό” θα είναι ο κ. Σκόδρας.

Το θέμα της ανάθεσης εκτελεστικών αρμοδιοτήτων και σε νέο άτομο αφορά τη γενική συνέλευση, αλλά στον κρατικό ΟΑΣΘ αφορά ουσιαστικά τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ