Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης – Αποφυλακίζεται ο Κοκαβέσης

Παραμένει στη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης – Αποφυλακίζεται ο Κοκαβέσης

Παραμένει στη φυλακή ο δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης, ενώ αποφυλακίζεται με όρους ο άμεσος συνεργάτης του, Περικλής Κοκαβέσης.

Σύμφωνα με το himara.gr ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η εξέταση της προσφυγής κατά της απόφασης προφυλάκισης που είχαν καταθέσει και οι δύο. Το «παρών» στο δικαστήριο σήμερα έδωσε μόνο Κοκαβέσης καθώς τον κ. Μπελέρη τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.

Ο Παντελής Κοκαβέσης αφέθηκε ελεύθερος με υποχρεωτική παρουσία στο τμήμα της Χιμάρας εξαιτίας των σοβαρών θεμάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Και οι δυο βρίσκονται ήδη 20 ημέρες στη φυλακή, καθώς η σύλληψή τους από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις έγινε τα ξημερώματα της 12ης Μαΐου, δύο ημέρες πριν από τις δημοτικές εκλογές.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, στο περιθώριο της άτυπης Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών κρατών- μελών ΝΑΤΟ στο Όσλο, συναντήθηκαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Βασίλης Κασκαρέλης και η υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Όλτα Τσάκα.

Ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών έθεσε στην Υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας το ζήτημα της αποφυλάκισης του εκλεγμένου Δημάρχου Χείμαρρας Φρέντι Μπελέρη και του Παντελή Κοκαβέση.

ΠΗΓΗ: CNN.GR

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top