Πατούλης για τον καβγά Τζήμερου-Πρωτούλη

Πατούλης για τον καβγά Τζήμερου-Πρωτούλη

Άγριο επεισόδιο σημειώθηκε χθες στη συνεδρίαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, μεταξύ του Θάνου Τζήμερου και του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Πρωτούλη.

Ο Θάνος Τζήμερος ζήτησε επίμονα να έρθει η αστυνομία για να συλλάβει τον κ. Πρωτούλη. Αυτή η συνθήκη όμως έφερε ένταση στην αίθουσα, αφού σύμβουλοι από πολλές δημοτικές παρατάξεις διαφώνησαν με την παρέμβαση της στο περιφερειακό συμβούλιο. Οι υβριστικές φράσεις που ειπώθηκαν δημιούργησαν πολύ αρνητικό κλίμα και συνεχείς διακοπές στη συνεδρίαση.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής καταδίκασε το περιστατικό επιμένοντας πως στη λειτουργία της Περιφέρειας Αττικής δεν έχουν θέση η βία και οι τραμπουκισμοί.

“Ο σεβασμός στη διαφορετική άποψη αποτελεί βασικό συστατικό της δημοκρατίας. Δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά που μας προσβάλλουν όλους. Σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που βιώνουμε προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Λεκανοπεδίου. Για να υπηρετήσουμε το στόχο αυτό, χρειάζονται συνθέσεις και συνεργασίες και υπέρβαση των κομματικών ορίων. Αλλά πάνω από όλα χρειάζεται σεβασμός στους κανόνες της δημοκρατικής λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου” τονίζει ο κ.Πατούλης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top