Πάτρα: Νέα στοιχεία «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου (VIDEO)

Πάτρα: Νέα στοιχεία «καίνε» τη Ρούλα Πισπιρίγκου (VIDEO)

Μέσα από τις φυλακές, η Ρούλα Πισπιρίγκου, καλείται πλέον να αντικρούσει το τελικό πόρισμα των δύο έμπειρων ιατροδικαστών για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας.

Νέα στοιχεία από τις καταθέσεις της δικογραφίας αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας των 3 παιδιών στην Πάτρα.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το θάνατο της Μαλένας, όπως αναφέρει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν όσα λέει στην κατάθεση της η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει τι θα κάνει εάν αποδειχθεί η ενοχή της αδερφής της.

Τα έγγραφα που αποκάλυψε το in.gr δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας. Η Μαλένα και η Ίριδα, πέθαναν από ασφυξία.

«….καταλήγουμε με επιστημονική ασφάλεια και στις δύο περιπτώσεις των Μαρίας Ελένης Δασκαλάκη και αβάπτιστου θήλεος Δασκαλάκη, στην κατάδειξη του ασφυκτικού μηχανισμού δι’ αποφράξεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών ως αιτίας θανάτου αυτών» αναφέρει μεταξύ άλλων το πόρισμα.

Το πόρισμα είναι ξεκάθαρο. Η Μαλένα και η Ίριδα, δολοφονήθηκαν.

«Η ως άνω απόφραξη έχει όλα τα στοιχεία της ισχυράς πιέσεως των έξω στομίων των αεροφόρων οδών, και, ως εκ τούτου, αποκλείει τον ατυχηματικό χαρακτήρα και αντιθέτως επιβεβαιώνει τον δια εγκληματικής ενέργειας μηχανισμό θανάτου / ανθρωποκτονία».

Το πόρισμα – φωτιά αποσαφηνίζει ότι κατά τον έλεγχο:

-Δεν διαπιστώθηκε παθολογική αιτία θανάτου
-Δεν διαπιστώθηκε ύπαρξη φαρμάκου η δηλητηρίου που να σχετίζεται αιτιωδώς με τον θάνατο

Ο συνδυαστικός αποκλεισμός παθολογικών αιτιών θανάτου οδηγεί, σύμφωνα και πάλι με τη μεθοδολογία εργασίας, στο βίαιο μηχανισμό θανάτου.

Αμφισβητεί τα πάντα
Το τελικό πόρισμα αποκλείει οι εκδορές στα αδικοχαμένα κορίτσια να σημειώθηκαν κατά την διάρκεια ανάνηψης ή στην περίπτωση της Μαλένας να προκλήθηκαν από τα νύχια της. Κάτι που αναμένεται να αμφισβητήσει η υπερασπιστική γραμμή.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κανένα κακό στα παιδιά της. Την επόμενη εβδομάδα καλείται να δώσει ανωμοτί κατάθεση ως βασική ύποπτη για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων κοριτσιών.

Πηγή: megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Απεβίωσε η Ντίνα Κώνστα

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα με 4 τραυματίες στον Σταυρό-Τρία ανήλικα στο νοσοκομείο

Αποδείξεις τίτλου από Χάκεν και Μόλντε

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top