ΠΕΔΚΜ: Εκδήλωση για τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων

ΠΕΔΚΜ: Εκδήλωση για τον Εθνικό Σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας για την παρουσίαση του Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων από το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλη Γραφάκο.

Τον Εθνικό σχεδιασμό Διαχείρισης Αποβλήτων θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, Μανώλης Γραφάκος, στο πλαίσιο εκδήλωσης που συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) η ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020, στις 11.30 το πρωί, στο Porto Palace Hotel (26ης Οκτωβρίου 65).

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου, καθώς και οι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Χρήστος Μέτιος και Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης.

Επίσης, στην εκδήλωση κλήθηκαν οι πρόεδροι των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) των τριών περιφερειών, Δήμαρχοι και μέλη των Δ.Σ των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων (ΠΕΔ).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top