Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης για μαθητές

Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή Γιορτή Αγάπης για μαθητές

Κάθε χρόνο, στις 23 Δεκεμβρίου οι μαθητές γιόρταζαν τα Χριστούγεννα με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο μέσα στις σχολικές μονάδες. Τα παιδιά γίνονταν ηθοποιοί, χορωδοί και ό,τι μπορεί να φανταστεί ο νους, μέσα σε ήχους από κάλαντα και τραγούδια.

Φέτος, για πρώτη φορά, την ημέρα αυτή τα σχολεία δεν θα έχουν μαθητές, επιδίωξη όμως της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας είναι να τα διατηρήσει ανοιχτά με τις ίδιες φωνές, τα ίδια τραγούδια, τα κάλαντα, τις χριστουγεννιάτικες νότες.

Για το λόγο αυτό διοργανώνει την πρώτη Χριστουγεννιάτικη Διαδικτυακή «Γιορτή Αγάπης» και τους καλεί όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς να την γιορτάσουν με ένα μοναδικό τρόπο.

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 11:00 π.μ.-15:00 μ.μ.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00, θα παρακολουθήσουμε βίντεο σχολείων με κάλαντα, θεατρικά έργα, χριστουγεννιάτικα έθιμα και τραγούδια, παραμύθια και σταυρόλεξα, που ετοίμασαν μικροί και μεγάλοι μαθητές της Κεντρικής Μακεδονίας. Θα συνδεθούμε ζωντανά με Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, Διαπολιτισμικά Σχολεία, Ειδικά Σχολεία, Πρότυπα και Πειραματικά, με Παιδιατρικές κλινικές, για να ανταλλάξουμε ευχές, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές, να τραγουδήσουμε μαζί, να ενώσουμε τις φωνές μας, να ζεστάνουμε τις καρδιές μας, να είμαστε όλοι μαζί!

Παράλληλα θα παρουσιάζονται κάλαντα, τραγούδια, έθιμα από όλη την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το κανάλι της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας στη διεύθυνση www.kmaked.gr.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ