Έκκληση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς για τήρηση των μέτρων

Έκκληση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς για τήρηση των μέτρων

“Είναι στο χέρι μας να βγούμε δυνατοί κι από αυτήν την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση”, δηλώνει ο Ανδρέας Βεργίδης και καλεί τους πολίτες του Κιλκίς να τηρήσουν τα μέτρα.

Ορμώμενος από τη χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ, για το σύνολο των κρουσμάτων ( 3.833 σε όλη τη χώρα) και συγκριμένα για την ανίχνευση 80 θετικών κρουσμάτων Περιφερειακή Ενότητα του Κιλκίς, ο Ανδρέας Βεργίδης, Αντιπεριφερειάρχης, καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη πιστής εφαρμογής των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, με στόχο τη προστασία της δημόσιας υγείας.

“Η έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού φαίνεται- σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ που έχουν ανακοινωθεί τις τελευταίες μέρες- πως είναι επιθετική. Γι’ αυτό καθένας μας πρέπει να τηρήσει πιστά τα μέτρα ατομικής προστασίας και υγιεινής. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη”, δήλωσε.

“Χρειάζεται όλοι να συνεχίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Η μάσκα έχει αποδειχθεί, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι προστατεύει από τους ιούς και σίγουρα από τον κορωνοϊό. Η χρήση της μάσκας, οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης και η υγιεινή των χεριών μας, παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο πώς θα περιορίσουμε την επιδημία”, υπογραμμίζει και συμπληρώνει ότι, “Σ΄ αυτήν την μάχη έχουμε σύμμαχο το μεγαλύτερο δώρο που έκανε η επιστήμη στον άνθρωπο, το εμβόλιο. Όμως, έχουμε δρόμο μπροστά μας, άρα, πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε. Ο εφησυχασμός είναι ανεπίτρεπτος”.

Κλείνει λέγοντας ότι, “Κατανοώ ότι  αισθανόμαστε κουρασμένοι από την παράταση των περιορισμών στην καθημερινότητά μας, είμαστε όμως όλοι υποχρεωμένοι να δώσουμε τη μάχη ενάντια στην πανδημία. Γι’ αυτό απευθύνω έκκληση σε όλους να τηρούμε τα μέτρα.  Είναι στο χέρι μας να βγούμε δυνατοί κι από αυτήν την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ