Οι θέσεις της ΚΕΔΕ για την υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Οι θέσεις της ΚΕΔΕ για την υλοποίηση του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης»

Με την συμμετοχή του Στέλιου Πέτσα θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, μαζί με τους Προέδρους των Περιφερειακών Ενοτήτων, μέσω τηλεδιάσκεψης στις 14 Απριλίου, στις 12.00 το μεσημέρι

Βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι οι θέσεις και οι προτάσεις της ΚΕ∆Ε για την Υλοποίηση του Αναπτυξιακού Προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» κατόπιν της έκδοσης της υπ’ αριθμ. 6302/8.4.2021 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών – Ανάπτυξης & Επενδύσεων – Προστασίας του Πολίτη – Υγείας – Εσωτερικών – Επικρατείας με τίτλο: «Τροποποίηση της υπ’ αρ. 22766/9.4.2020 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομιών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Εσωτερικών και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών – «Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Ο.Τ.Α. α ́ και β ́βαθμού, συνδέσμων ∆ήμων και Νομικών Προσώπων Ο.Τ.Α.: Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «Αντώνης Τρίτσης».

 Στο ∆Σ της Τετάρτης 14ης Απριλίου θα συζητηθούν επίσης τα εξής θέματα:

  • Αναστολή πληρωμών των τοκοχρεολυτικών δόσεων των ΟΤΑ προς το ΤΠ∆ για το 2021 και μεταφορά τους προς πληρωμή στο 2022 σε ισόποσες άτοκες δόσεις.
  • Η υποβολή αιτήματος προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ∆.Σ. της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, με θέμα ημερήσιας διάταξης την εκλογή νέου ∆ιοικητικού Συμβουλίου της.
  • Πρόταση νομοθετικής ρύθμισης για την τροποποίηση του άρθρου 37 του υπό επεξεργασία σχεδίου νόμου για τον εσωτερικό έλεγχο. Η συνεδρίαση του ∆Σ θα μεταδοθεί απ’ ευθείας μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΕ∆Ε και το κανάλι της Ένωσης στο youtube.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ