Πιερία: Κύκλωμα “πουλούσε” διπλώματα σε οδηγούς που δεν είχαν μπει καν στο αυτοκίνητο

Πιερία: Κύκλωμα “πουλούσε” διπλώματα σε οδηγούς που δεν είχαν μπει καν στο αυτοκίνητο

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από το πρωί, μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την εξάρθρωση κυκλώματος που δρούσε στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών στη Βόρεια Ελλάδα και το οποίο διευκόλυνε, έναντι χρηματικού ποσού, την απόκτηση άδειας οδήγησης.

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 13 άτομα για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η εγκληματική οργάνωση κατάφερνε και έβγαζε διπλώματα οδήγησης σε άτομα τα οποία δεν είχαν σηκώσει καν χειρόφρενο, ενώ διόρθωναν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων τους για τα σήματα.

Υπάλληλοι της διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και ιδιοκτήτες σχολών οδηγών στην Κατερίνη έπαιρναν χρήματα και με αυτόν τον τρόπο κατάφερναν να βγάζουν διπλώματα σε άτομα τα οποία δεν είχαν κάνει ούτε ένα μάθημα, με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει διαπιστώσει ότι έχουν βγει περισσότερα από 300 διπλώματα μέχρι τώρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το newsit.gr, η δράση της συγκεκριμένης οργάνωσης που έφταναν άτομα από την Ήπειρο ή την Κατερίνη για να βγάλουν δίπλωμα χωρίς να δώσουν τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ