Πιστολάκι, μάσκα και… αντισηπτικό! (ΦΩΤΟ)

Πιστολάκι, μάσκα και… αντισηπτικό! (ΦΩΤΟ)

Τους πρώτους πελάτες μετά τη λήξη της καραντίνας υποδέχτηκαν σήμερα τα κομμωτήρια και τα κουρεία.

Οι χώροι είχαν διαμορφωθεί σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να τηρούνται.

Οι θέσεις εργασίας βρίσκονται πλέον σε απόσταση 2 μέτρων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έχουν τοποθετηθεί ανάμεσά τους και διαχωριστικά από πλέξιγκλας. Μάλιστα υπάρχουν κομμωτήρια που σήμερα θύμιζαν… χειρουργεία με αποστειρωμένα και σφραγισμένα τα σετ με τις χτένες!

Ουρές δεν υπάρχουν έξω από τα κομμωτήρια αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τις λίστες των ραντεβού. καθώς σε πολλές περιπτώσει η αναμονή για τους πελάτες φτάνει τις 20 μέρες ή και τον ένα μήνα, παρότι το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι διευρυμένο  (διαβάστε εδώ).

Όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν μάσκες και γάντια, ενώ υπάρχει ισχυρή σύσταση για χρήση μάσκας και για τους πελάτες. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εφοδιασμένοι με μάσκα και γάνια, το κατάστημα παραχωρεί τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τις οδηγίες δεν θα γίνεται χρήση των κλιματιστικών, ενώ συνιστάται από τους ειδικούς η όσο το δυνατόν λιγότερη χρήση για το πιστολάκι, αν και -όπως λένε οι κομμωτές- δεν υπάρχει πρόβλημα εφόσον η πόρτα του καταστήματος μένει ανοιχτή.

Δείτε φωτογραφίες από το GRTimes:

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top