ΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου στον περιφερειακό και στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών 

ΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου στον περιφερειακό και στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών 

Εργασίες κοπής πρασίνου, κλαδέματος και κοπής δένδρων θα πραγματοποιήσουν συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, αλλά και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022.

Οι εργασίες αυτές στην περιφερειακή οδό θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε διαφορετικά σημεία από τις ασφαλτοστρώσεις, οι οποίες έχουν ανακοινωθεί ότι αρχίζουν επίσης τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 και θα πραγματοποιούνται τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

1.Στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, από τη Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 μέχρι και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος και κοπής δένδρων ως εξής:

-Στην κατεύθυνση προς ανατολικά από τον κόμβο Κ6 (Νεάπολης) μέχρι και το Τούνελ στα Κωνσταντινουπολίτικα, στα δεξιά του δρόμου τμηματικά και κατά τις ώρες 10.00 το πρωί μέχρι τις 14.00’.

-Στην κατεύθυνση προς δυτικά στο ίδιο τμήμα, στα δεξιά του δρόμου τμηματικά και κατά τις ώρες 10.00’ το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.

2.Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών θα εκτελούνται εργασίες κοπής πρασίνου και κλαδέματος δένδρων ως εξής:

-Από Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 έως Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, στο τμήμα από τον κόμβο Βούλγαρη μέχρι και την περιοχή του Ρυσίου, δεξιά της οδού και στις δυο κατευθύνσεις τμηματικά, από τις 7.00’ το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.

-Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στο ίδιο τμήμα επί της κεντρικής νησίδας, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δυο κατευθύνσεις ταυτόχρονα, από τις 7.00’ το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.

Τα συνεργεία που θα εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των δυο δρόμων θα είναι σχετικά μικρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Johannes Hahn: Σήμερα εκταμιεύτηκαν τα πρώτα 3,55 δισεκ. προς την Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης

Πισπιρίγκου: Στο κομμωτήριο και για καφέ πριν από την κηδεία της Τζωρτζίνας (ΦΩΤΟ)

ΕΑΠ και ΕΟΕ ανανέωσαν το Πρωτόκολλο Συνεργασίας

Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Βιώσιμη ανάπτυξη με τη βοήθεια της καινοτομίας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top