ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην Ε.Ο 2 Θεσσαλονίκης-όρια νομού Σερρών και στην 25η επ. Οδό

ΠΚΜ: Εργασίες συντήρησης από σήμερα στην Ε.Ο 2 Θεσσαλονίκης-όρια νομού Σερρών και στην 25η επ. Οδό

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- όρια νομού Σερρών και στην 25η Επαρχιακή Οδό (διασταύρωση Ε.Ο.2 – Σταυρός- όρια νομού Χαλκιδικής) καθώς και στους κλάδους συνδέσεων αυτών των οδών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και την Πέμπτη 7 Απριλίου 2023.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

  1. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού 2 (Θεσσαλονίκη – όρια νομού Σερρών) στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Νέας Μαδύτου έως τα όρια νομού Σερρών, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό της Ασπροβάλτας και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.
  2. Κοπή βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), καθαρισμός και χωματουργικές εργασίες επί της 25ης Επαρχιακής οδού (Διασταύρωση Ε.Ο. 2 – Σταυρός – όρια Νομού Χαλκιδικής), στο οδικό τμήμα μεταξύ του ισόπεδου κόμβου Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Καβάλας έως τα όρια νομού Χαλκιδικής, με κατεύθυνση από και προς τον οικισμό του Σταυρού και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Ασπροβάλτας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top