ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται εργασίες

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται εργασίες

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων.

Ειδικότερα, συνεχίζονται έως τη Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου, οι εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Ευζώνων.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ της διασταύρωσης της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως και τη διασταύρωση με τον οικισμό Βαθύλακκο, με κατεύθυνση προς Πρόχωμα και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα εκτελούνται ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Επίσης, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 13 Απριλίου έως τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:

α. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων από τη διασταύρωση Λαγυνών επί της 2ης Εθνικής Οδού (Χιλιομετρική Θέση 14+000) για μήκος 400μ. περίπου με κατεύθυνση προς Καβάλα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και

β. σε εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων, από την είσοδο οικισμού Αγίου Βασιλείου και για μήκος 2χλμ. περίπου προς Βασιλούδι και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ