ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται σήμερα εργασίες

ΠΚΜ: Σε ποια σημεία εκτελούνται σήμερα εργασίες

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα συνεχίζονται οι εργασίες στην Επαρχιακή Οδό 3 Θεσσαλονίκης-Πανοράματος-Στροφής προς Χορτιάτη. Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά) και χωματουργικές εργασίες επί του ερείσματος στο οδικό τμήμα μεταξύ του εκπαιδευτικού ιδρύματος «Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια» έως τη διασταύρωση της στροφής προς Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν έως αύριο, Παρασκευή και από τη Δευτέρα 27 έως την Πέμπτη 30 Απριλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Στη 2η ΕΟ Θεσσαλονίκης-Καβάλας

Επίσης συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες συντήρησης στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Οι εργασίες θα συνεχιστούν έως αύριο, Παρασκευή και από τη Δευτέρα 27 Απριλίου έως την Τρίτη 28 Απριλίου.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν:

α. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων πριν από τη διασταύρωση Καβαλαρίου επί της Ε.Ο. 2 (Χ.Θ. 15+500,00) για μήκος 200μ. περίπου με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη στο δεξί ρεύμα κυκλοφορίας και

β. εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικών οδοστρωμάτων εντός του οικισμού Αγίου Βασιλείου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Οι παραπάνω εργασίες έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ