ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ 68 ασθενείς με κορωνοϊό

ΠΟΕΔΗΝ: Διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ 68 ασθενείς με κορωνοϊό

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ και με βάση τα επίσημα στοιχεία 68 ασθενείς με κορωνοϊό είναι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Για 68 διασωληνωμένους ασθενείς με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ στα νοσοκομεία όλης της χώρας κάνει λόγο η ΠΟΕΔΗΝ επικαλούμενη τα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Μιχάλης Γιαννάκος χθες το απόγευμα πριν ανακοινωθούν τα κρούσματα από τον ΕΟΔΥ στο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Υγείας εμφανίζονταν ότι λειτουργούν συνολικά 606 κλίνες ΜΕΘ για κορωνοϊό, ενώ από αυτές κατειλημμένες ήταν οι 540.

Μετά την παρουσίαση από τον ΕΟΔΥ των ημερήσιων κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων από τον κορωνοϊό προέκυψαν 608 διασωληνωμένοι ασθενείς.

Άρα, εφόσον οι διασωληνωμένοι ήταν 608 και οι κατειλημμένες ΜΕΘ 540 αυτό σημαίνει με μια απλή αφαίρεση ότι 68 ασθενείς με κορωνοϊό ήταν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ.

Τα στοιχεία από τα νοσοκομεία:

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ στις ΜΕΘ υπάρχουν και μη διασωληνωμένοι ασθενείς ενώ ο συνολικός διαθέσιμος αριθμός των ΜΕΘ για κορωνοϊό που αναφέρει το Υπουργείο (606) προκύπτει εφόσον συμπεριλάβει κανείς τις ΜΕΘ Παίδων, τις μη ανεπτυγμένες αλλά και όσες κρατάνε τα νοσοκομεία για δικές του ανάγκες.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ