ΠΟΕΔΗΝ: Λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων κλείνουν το «Παίδων Πεντέλης»   

ΠΟΕΔΗΝ: Λίγο πριν το άνοιγμα των σχολείων κλείνουν το «Παίδων Πεντέλης»   

Σε καταγγελία προβαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος ενάντια στην κυβερνητική απόφαση να σταματήσουν οι εφημερίες και η τακτική λειτουργία του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο.

Δριμύ κατηγορώ απευθύνει η ΠΟΕΔΗΝ στην κυβερνητική απόφαση να μετατραπεί το Παίδων Πεντέλης σε mega εμβολιαστικό κέντρο για παιδιά, λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

Απίστευτη απόφαση να κλείσει η εφημερία του παιδιατρικού νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης και μάλιστα σε στιγμή που ανοίγουν τα σχολεία και κανείς δεν γνωρίζει τη διασπορά του κορωνοϊού. Νοσοκομείο που εξυπηρετεί χιλιάδες παιδάκια της περιοχής. Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο.

Ακατανόητη απόφαση να κλείσει η εφημερία του Παιδιατρικού Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ  150 κλινών  το οποίο αυτή τη στιγμή  νοσηλεύει 50 παιδάκια εκ των οποίων τα 9 με κορωνοϊό και τη Δευτέρα ανοίγουν τα σχολεία.

Κλείνουν για να αυξήσουν τις εμβολιαστικές γραμμές από 4 που λειτουργούν αυτή τη στιγμή   σε 13 εμβολιαστικές γραμμές.

Κλείνουν ένα ειδικό  Νοσοκομείο για να το μετατρέψουν σε εμβολιαστικό κέντρο. Που είναι η πρωτοβάθμια περίθαλψη; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…   ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ.

Το ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ εφημερεύει  για παιδιατρικά περιστατικά  κάθε Δευτέρα και ΠΕΜΠΤΗ όλο το 24ωρο και κάθε δεύτερη Κυριακή όλο το 24ωρο. Επίσης εφημερεύει κάθε ημέρα  από 8 π.μ. έως 2.30 μ.

Εξυπηρετεί  την  Βόρεια και Ανατολική Αττική  και λόγω  Αττικής Οδού την ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ως ειδικό Νοσοκομείο.

Πως θα εξυπηρετούνται τα παιδάκια   της περιοχής που χρειάζονται υπηρεσίες υγείας  κλείνοντας το νοσοκομείο. Ακατανόητη απόφαση που πρέπει άμεσα να ανακληθεί.!!!!!!!!! Αδυνατούμε να πιστέψουμε  ότι  θα κάνουν κάτι τέτοιο.

Προτείνουμε την συνέχιση  της εφημερίας και της λειτουργίας του  με την παράλληλη αύξηση     των εμβολιαστικών γραμμών σε 8 από 4. Το προσωπικό προτιμάει να γίνει λάστιχο, να πέφτει  κάτω από τη κούραση παρά να κλείσει το νοσοκομείο.

Και πότε; Τώρα που ανοίγουν τα σχολεία και θα πρέπει να υπάρχει ετοιμότητα

στα παιδιατρικά νοσοκομεία και παιδιατρικές κλινικές  των  νοσοκομείων για ενδεχόμενη διασπορά του ιού και ενδεχόμενη  αύξηση των νοσηλειών  παιδιών. Κάτω τα χέρια από το νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεμιστοκλέους: Mega εμβολιαστικό κέντρο στο Παίδων Πεντέλης

Γκάγκα-Κορωνοϊός: Σχεδιάζεται mega εμβολιαστικό κέντρο για τα παιδιά (VIDEO)

Πέτσας: Στο τραπέζι νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους (VIDEO)

Ψαλτοπούλου: Η τρίτη δόση προστατεύει κατά 90% από βαριά νόσηση (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top