Πολύγυρος: Παριστάνουν αντιδήμαρχο για να αποσπάσουν χρήματα

Πολύγυρος: Παριστάνουν αντιδήμαρχο για να αποσπάσουν χρήματα

Για την ύπαρξη σπείρας απατεώνων που χρησιμοποιεί το όνομα του για να αποσπάσει χρήματα από ανυποψίαστους επιχειρηματίες, ενημερώνει αντιδήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου.

Όπως επισημαίνει ο Γιώργος Ματέας, αντιδήμαρχος του Δήμου Πολυγύρου, από χθες το πρωί άγνωστος χρησιμοποιεί το όνομα και την ιδιότητα του, ζητώντας από αρτοποιεία οικονομικές προσφορές για υποτιθέμενες παραγγελίες, για ανάγκες των υπηρεσιών πρόνοιας.
Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις που έχει συμβεί αυτό, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί το τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.
Ο κ. Ματέας αναφέρει πως η επικοινωνία γίνεται από το κινητό με αριθμό 6946 095163, χωρίς απόκρυψη, ζητώντας από τους συνδημότες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναφέρουν στον ίδιο ή στην αστυνομία, τυχόν κλήση από τον συγκεκριμένο αριθμό.
Να θυμίσουμε πως αντίστοιχη μέθοδο εξαπάτησης είχαν χρησιμοποιήσει άγνωστοι τον προηγούμενο μήνα, χρησιμοποιώντας το όνομα του αντιδημάρχου Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Κούπκα, ενώ παρόμοιες υποθέσεις απάτης το περασμένο διάστημα, έγιναν και με ονόματα δημάρχων από διάφορες περιοχές.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ