Πώς εξελίχθηκαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Πώς εξελίχθηκαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Σε απεργιακό κλοιό βρέθηκε σήμερα (10/6) η Θεσσαλονίκη, με οργανώσεις, σωματεία, συλλογικότητες να οργανώνουν κινητοποιήσεις και πορείες στο κέντρο της πόλης, ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά.

To GRTimes σε μετέφερε εικόνες και βίντεο από την εξέλιξη των κινητοποιήσεων:

13.15: Υπό καταρρακτώδη βροχή φτάνουν και τα μπλοκ των φοιτητών στο ΑΠΘ.

13.05: Ολοκληρώθηκε και η πορεία του Εργατικού Κέντρου.

12.59: Έντονη η βροχόπτωση αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλονίκη, μονάχα τα μπλοκ των φοιτητών που έφτασαν με την πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα στο ΥΜΑΘ συνεχίζουν μέχρι το ΑΠΘ.

12.55: Στη συμβολή των οδών Ιώνος Δραγούμη με Ολύμπου η πορεία του ΕΚΘ με συμμετοχή μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Με γοργό βήμα ολοκληρώνεται η πορεία λόγω βροχόπτωσης.

12.54: Στο ΥΜΑΘ έφτασε και η πορεία των εκπαιδευτικών, των φοιτητικών συλλόγων, των μελών της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και των αντιεξουσιαστών.

12.47: Μπροστά από το ΥΜΑΘ ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδης με μαζική συμμετοχή, πορεία των Σωματείων του ΠΑΜΕ.

12.45: Στην πλατεία Αντιγονιδών βρίσκεται πλέον η πορεία που ξεκίνησε από Καμάρα.

12.35: Στη συμβολή των οδών Εγνατία – Αγίας Σοφίας βρίσκεται αυτή την ώρα η κεφαλή της πορείας που ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

12.25: Στην Ιώνος Δραγούμη και η πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα.

12.20: Επί της Ίωνος Δραγούμη συνεχίζει η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ, με κατεύθυνση προς το ΥΜΑΘ.

12.10: Ξεκίνησε και η πορεία του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης από την Αγίου Δημητρίου.

12.05: Επί της Τσιμισκή και η πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα, με εκπαιδευτικούς, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου και των φοιτητικών συλλόγων.

11.52: Στην Τσιμισκή βρίσκεται αυτή την ώρα η κεφαλή της πορείας των μελών του ΠΑΜΕ, μέλη του οποίου έχουν ανάψει πυρσούς.

11.48: Σε εξέλιξη η συγκέντρωση των Σωματείων του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης στην Αρχαία Αγορά. Πριν από την πορεία λαμβάνουν χώρα ομιλίες.

11.44: Στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία η πορεία που ξεκίνησε από την Καμάρα.

11.40: Μαζική η συμμετοχή από χιλιάδες κόσμου στην πορεία του ΠΑΜΕ. Μεταξύ αυτών μετέχουν και δικυκλιστές του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών – Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ).

11.37: Ξεκίνησε η πορεία των μελών του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο άγαλμα του Βενιζέλου. Η πορεία έχει κατεύθυνση προς ανατολικά.

 

11.33: Ξεκίνησε η πορεία από την Καμάρα στην οποία μετέχουν εκπαιδευτικοί, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι και αντιεξουσιαστές.  Η πορεία έχει μέτωπο προς τα Δυτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ