Πουλημάς για ΟΠΑΠ: Παραμένει κλειστό το μισό δίκτυο των πρακτορείων

Πουλημάς για ΟΠΑΠ: Παραμένει κλειστό το μισό δίκτυο των πρακτορείων

Ρεπορτάζ: Μίνα Αφεντούλη

Την σύγχυση η οποία προκλήθηκε σχετικά με την επαναλειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ ξεκαθαρίζει μιλώντας στο GRTimes.gr ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ, Γιώργος Πουλημάς.

Κατά τη χθεσινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα μας ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε το άνοιγμα των πρακτορείων ΟΠΑΠ (πλην των ΟΠΑΠ Play) για τις περιοχές μόνο στο Επίπεδο Α – Επιτήρησης. Παράλληλα, ανακοίνωσε μία σειρά από μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα στις 6 το πρωί για τις περιοχές στο Επίπεδο Β – Αυξημένου Κινδύνου. Σε αυτά τα μέτρα δεν περιλαμβάνεται η επαναλειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

“Μέχρι χθες το βράδυ υπήρχε μία ασάφεια για το πότε θα ανοίξουν τα πρακτορεία στις λεγόμενες κίτρινες περιοχές. Όμως, με βάση το ΦΕΚ οι επιχειρήσεις παραμένουν κλειστές μέχρι την 1η Φεβρουαρίου. Συνεπώς ανοίγουμε μόνο στις περιοχές που επιτρέπεται, την ερχόμενη Δευτέρα στις 10 το πρωί” εξήγησε στο GRTimes.gr ο κ. Πουλημάς. Υπενθυμίζεται ότι στις κόκκινες περιοχές ανήκουν μεταξύ άλλων η Περιφέρεια Αττικής πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, η Περιφέρεια Λέσβου, ο Δήμος Πατρέων και Χαλκιδέων.

Έκανε λόγο για μία άδικη απόφαση που κρατά κλειστά σχεδόν τα μισά πρακτορεία της χώρας.

Μπορούμε να επαναλειτουργήσουμε παντού τηρώντας προσεχτικά όλα τα μέτρα σημειώνει επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διασποράς εντός των καταστημάτων.

Την αγωνία τους για το μέλλον το οποίο προδιαγράφεται δυσοίωνο, καθώς εδώ και τρεις μήνες τα καταστήματά τους παραμένουν κλειστά εξέφρασαν με ανοιχτή επιστολή τους προς τους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς, τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ (ΠΟΕΠΠΠ).

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top