Πρ. Ελλήνων Εφοπλιστών: Δώστε προτεραιότητα εμβολιασμού στους ναυτικούς

Πρ. Ελλήνων Εφοπλιστών: Δώστε προτεραιότητα εμβολιασμού στους ναυτικούς

Την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού στους ναυτικούς και σε άλλους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιάμης τόνισε ότι “είναι υψίστης σημασίας να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ναυτικών μαζί με άλλους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής” τώρα που υπάρχουν καθημερινές ειδήσεις για το γεγονός ότι βρισκόμαστε κοντά στο εμβόλιο που καταπολεμά τον ιό. 

Επίσης ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών σημειώνει ότι “αυτό θα διασφαλίσει ένα περιβάλλον χωρίς κορωνοϊό για τους ναυτικούς, που εργάζονται υπό ιδιαίτερες συνθήκες περιορισμού, καθώς και τη διευκόλυνση αλλαγών και του επαναπατρισμού των πληρωμάτων, που επί του παρόντος έχουν διαταραχθεί σοβαρά, προστατεύοντας παράλληλα την αδιάλειπτη λειτουργία του διεθνούς εμπορίου”. 

Επιπρόσθετα συμπληρώνει ότι “είμαστε όλοι βαθιά υποχρεωμένοι σε όλους τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, τους ήρωες αυτής της άνισης μάχης, τους γιατρούς, το νοσοκομειακό προσωπικό, τους επιστήμονες και άλλους, αλλά και τους ναυτικούς μας που εργάζονται ακούραστα μέρα και νύχτα κατά τη διάρκεια  της πανδημίας”. 

Πρόσθεσε τέλος ότι “όλοι παρακολουθούμε με μεγάλο θαυμασμό και αγωνία τις σημαντικές προσπάθειες και την πρόοδο που έχει σημειωθεί για τον τερματισμό αυτού του εφιάλτη και κοιτάμε πια το μέλλον με αισιοδοξία μετά την είδηση ότι είμαστε πολύ κοντά στην κυκλοφορία των εμβολίων για τη Covid”. 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ