Πρόεδρος ΕΣΘ: Ανατρέψαμε μια κακή απόφαση για το λιανεμπόριο

Πρόεδρος ΕΣΘ: Ανατρέψαμε μια κακή απόφαση για το λιανεμπόριο

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Στο επικείμενο άνοιγμα του λιανεμπορίου την Δευτέρα (12/4) έστω και με την μέθοδο του Click Away αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελής Φιλιππίδης ο οποίος μιλώντας στο GRTimes έκανε λόγο για «ανατροπή μιας κακής απόφασης» που πάρθηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Δίχως αμφιβολία έχουμε αίσια κατάληξη στο θέμα του ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων την Δευτέρα (12/4) και αυτό δεν μπορεί παρά να μας αφήνει ικανοποιημένους. Θα θέλαμε βέβαια να ανοίξουμε με την μέθοδο του Click in Shop ή Click Inside, ωστόσο δεν ξεχνάμε το που βρίσκεται αυτή τη στιγμή το επιδημιολογικό φορτίο της πόλης» σημείωσε ο κ. Φιλιππίδης στο GRTimes.

Πρόσθεσε δε, ότι «στόχος μας πλέον είναι να προσπαθήσουμε όλοι μαζί μέσα στην εβδομάδα, τηρώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας να πείσουμε ότι δεν είμαστε ο φορέας που δημιουργεί προβλήματα με την πανδημία και με τον τρόπο αυτό να «κερδίσουμε» το άνοιγμα με τα υπόλοιπα βήματα (Click in Shop – Click Inside) την μεθεπόμενη Δευτέρα (19/4)».

Τέλος σε ερώτηση για τον αν υπάρχουν σχέδια από την πλευρά του Συλλόγου για στήριξη της ήδη επιβαρυμένης από την πανδημία, αγοράς της Θεσσαλονίκης, ο κ. Φιλιππίδης σημείωσε ότι προς το παρόν «ανατρέψαμε μια κακή απόφαση της περασμένης εβδομάδας που δεν μας άφηνε να ξανανοίξουμε τα καταστήματά μας. Αυτό ανετράπη. Ασφαλώς τα προβλήματα από το παρατεταμένο κλείσιμο υπάρχουν, αλλά είμαστε εδώ να τα πολεμήσουμε και να ανακουφίσουμε τα μέλη μας».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top