Προφυλακιστέος ο Μ. Φουρθιώτης και οι δύο συγκατηγορούμενοί του

Προφυλακιστέος ο Μ. Φουρθιώτης και οι δύο συγκατηγορούμενοί του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δύο συγκατηγορούμενοί του, έπειτα από σύσκεψη εισαγγελέα και ανακριτή, που ακολούθησε των απολογιών οι οποίες κράτησαν περίπου έξι ώρες.

Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του παρουσιαστή ότι δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα και έτσι θα πάρει τον δρόμο για τη φυλακή.

Νωρίτερα, ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως και οι δύο συγκατηγορούμενοί του που φέρονται ως δράστες των επιθέσεων εναντίον της οικείας του παρουσιαστή και των αστυνομικών.

Επιπρόσθετα οι συγκατηγορούμενοι του παρουσιαστή που βαρύνονται και για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά των αστυνομικών στη συμπλοκή στη Νέα Ερυθραία, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται επικαλούμενοι, μεταξύ άλλων, τα στίγματα των κινητών τους τηλεφώνων που, όπως λένε, καταδεικνύουν ότι δεν βρισκόταν στο σημείο όπου έγινε η ανταλλαγή πυροβολισμών.

Επέμειναν επίσης πως η μόνη τους σχέση με το Μένιο Φουρθιώτη αφορούσε τη φύλαξή του μετά την απόφαση να αποσυρθεί η αστυνομική του συνοδεία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ